ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Invester i energi og overskud: Spar helt op til 60% på floating

Af Freja Dumont
Foto: Float Studio
Foto: Float Studio

Mere ro. Mere energi. Mere overskud.

Det er det, du opnår ved at besøge Float Studio ved Nørreport i København. Og det er ikke så sært, at floating er blevet så populært. For det virker.

“Måske fordi vi har været udsat for så ekstreme tilstande de seneste år, så har vi brug for en direkte kontrast. Og det er det, floating er: en unik oplevelse, hvor krop og sind kan få lov at restituere i komplet stilhed,” siger medejer af Float Studio, Jonas Olesen.    

Hos Float Studio er det enkelt: Det handler om at lukke ned for alle notifikationer, reducere stimuli og dreje fokus indad for at skabe mere plads til sig selv.

Ro og pauser er nødvendigt for at hjerne og krop kan fungere normalt, men det kan være svært at skabe for sig selv, når vi skal nå det hele – oftest på den halve tid. 

Og Float Studios arbejde bakkes op af massiv videnskabelig dokumentation fra et hjerneforskningsinstitut i USA, som netop forsker i floating.

Takket være det rette miljø ’tvinges’ hjernen ned i lavere hjernebølgestadier, og derved beroliges nervesystemet, pulsen falder og færre stresshormoner udskilles. 

Overskud frem for overforbrug 

Float Friday er din mulighed for at vende blikket indad og sætte fokus på dig. Floating giver større fysisk og mentalt overskud, bl.a. fordi kroppen restituerer hurtigere, og både søvn og koncentration forbedres. 

“Som alternativ til Black Friday kører vi nu for andet år i træk kampagnen Float Friday, fordi vi ønsker at sætte mental sundhed dagsordenen. Vi skal blive meget bedre til at investere i vores egen og andres velvære frem for alle de materielle ting,” siger Jonas. 

I forbindelse med Float Friday har Float Studio lavet nogle helt fantastiske priser, hvor du sparer helt op til 60% på single float og parfloat. 

Se alle de gode tilbud lige her. 

Hvad: Spar op til 60% til Float Friday
Hvor: Float Studio, Nørre Farimagsgade 71, st, 1364 København
Hvornår: Specialtilbuddene gælder t.o.m. fredag den 25. november 
Hvordan: Se alle tilbud her

Er du blevet nysgerrig på floating, og kunne du godt tænke dig selv at prøve det af, så kan du læse mere lige her.

Del artikel