Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tag klassen med på introtur til København

Af Redaktionen
Arkivfoto
Arkivfoto

De danske gymnasier og universiteter bliver mere og mere fyldte.

Hvilket betyder at der er rigtig mange nye mennesker man skal lære at kende, på meget kort tid.

Derfor inviterer de fleste uddannelsessteder deres nye studerende på en såkaldt introtur, hvor de kan lære hinanden bedre at kende.

Herunder vil vi komme ind på, hvilke forskellige steder i kan besøge på jeres introtur.

Vigtighed af introtur

En introtur kan være med til at hjælpe en nyopstartet klasse med at styrke sammenholdet, så man bliver rystet sammen.

På en introtur lærer man virkelig sine nye medstuderende at kende, især hvis man sover sammen i et par dage.

Det anbefales derfor at man finder et sted hvor alle kan sove sammen i 2-3 dage, for at få alle mest ud af denne introtur.

Hvis skolens ressourcer ikke kan klare at introturen skal forgå over flere dage, kan man I også bare tage på en endags tur.

Hvad skal i lave på introturen?

I København er der mange forskellige muligheder I kan benytte sig af, når I inviterer klassen på introtur. Her her vi fundet et par eksempler på, hvad I kan lave når I besøger København:

Tag på virksomhedsbesøg

En af de spændende aktiviteter I kan lave på jeres introtur, kunne være at tage ud og besøge en virksomhed. Her kan man virkelig lære hvordan tingene fungerer, når man en dag skal ud og finde et arbejde.

En virksomhed I kunne besøge kunne være eTranslate. eTranslate ligger i Virum (ikke så langt fra København). eTranslate, er et professionelt oversættelsesbureau, som til daglig hjælper både privatpersoner, virksomheder og organisationer med at oversætte og korrektur læse vigtige dokumenter til alle verdens sprog.

Læs meget mere om eTranslate på deres hjemmeside: eTranslate.dk

Besøg Tivoli

Endnu en sjov aktivitet kunne være at I besøgte hovedstadens kronjuvel, nemlig Tivoli. I Tivoli kan eleverne gå sammen rundt og prøve nogle af alle de sjove forlystelser eller bare gå rundt sammen og lærer hinanden bedre at kende, mens de kigger på Tivolis flotte park.

I Tivoli er der også rig mulighed for at få en is sammen eller bare få en kop kaffe sammen i en af Tivolis mange boder.

Husk dog godt med overtøj, hvis I skal gå rundt ude i Tivolis park i januar eller februar.

Se alle de flotte fisk hos Den Blå Planet

Hvis I mener, at det bliver for koldt at gå rundt ude i de københavnske gader, kan I søge ly i Danmarks store akvarie, Den Blå Planet.

Den Blå Planet, er placeret ved Amagerstrandpark. Hos Den Blå Planet, bliver I inviteret ind for at se hvad der befinder sig under havoverfladen, helt tæt på.

Når eleverne står med deres næser trykket helt ind mod glasset, kan de blandt andet se: havoddere, piratfisk, hajer, fisk i alverdens farver og det smukke koralrev.

Få mættet nysgerigheden hos Experimentarium

Et andet sted I kan søge ly fra det kolde danske vintervejr, kan være det spændende science center: Experimentarium. Experimentarium er placeret i Hellerup, og byder på hele tre indendørs etager, fyldt med viden.

Hos Experimentarium, kan jeres elever, sammen gå rundt og udforske verden gennem naturvidenskab og teknologi. Hos Experimentarium, vil jeres elever uanset alder, helt sikkert få en sjov og lærerig oplevelse.

Når I besøger Experimentarium, er det altså kun jeres egen nysgerrighed som sætter grænser. I kan nemlig få lov til at både se og røre alle de spændene udstillinger.

Ved at læse ovenstående, har I forhåbentligt fået en masse nye ideer til, hvor den næste introtur kan foregå. I kan selvfølgelig også lave nogle af disse aktiviteter på egen hånd.

 

Del artikel

Andre læser også