Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spis i dag

Fra stegt flæsk til store bøffer: Her får du god takeaway til fodboldkampen

Af Redaktionen
Foto: PR
Foto: PR

Fodboldfeber giver nye takeaway-vaner. Det beviste danskerne under EM.

Nu har hovedstadens fodboldhold driblet sig ind på den europæiske fodboldscene og kvalificeret sig til UEFA’s nye europæiske turnering, Conference League.

Men det er ikke alene flag og fodboldtrøjer, der hører til kampene – det gør takeaway også.

Fodboldstemningen er til at mærke i de københavnske gader, når hovedstadens løver, F.C. København, spiller. Og når venner og veninder samles for at se kamp, ofte i de sene aftentimer, er det tit med takeaway på sinde.

En undersøgelse foretaget af Just Eat viser, at takeaway vinder fodboldhjerterne landet over, når de i optakten bestiller mad, der skal nydes til kampen.

Størstedelen af de danske fodboldfans – hele 80 procent – svarede, at de oftest eller til tider spiser mad, når de ser fodboldkamp, ligesom 80 procent helst ser fodbold i eget hjem.

Samtidig kan Just Eat se, at danskerne i højere grad bestiller takeaway i timerne op til fodboldkampe.

Selvom Carsten Boldt, adm. direktør i Just Eat Danmark, forklarer, at pizza oftest er det danskerne bestiller i kampoptakten, så er byen også fuld af andre takeawayperler, der er værd at smage på.

F.C. København spiller deres næste Conference League-kamp på torsdag den 30. september 2021 kl. 21:00 på hjemmebane i Parken mod klubholdet Lincoln Red Imps FC fra Gibraltar.

Til denne har vi samlet en guide til Københavns takeaway:

Velbekomme!

Mexi

Hos VACA er menukortet sprængfyldt med mexikanske godter. Med alt fra burritos med langtidsbraiseret oksekød til med tempura kylling eller et hav af forskellige tacos og frisklavede salsaer er der noget til hver en fan i stuen.

Bestil mad her

Handcrafted Ice Cream

Fra Paradis Is kan du få leveret lækker cremet is, varme drikke, frappes, shakes og andre forkælelser til ganen bragt direkte til din hoveddør. De søde sager er inspireret af gelateriaer i den italienske hovedstad Rom, hvor kvalitet, atmosfære og madglæde også hører med til fodboldoplevelsen.

Bestil mad her

Kødkvæg fra græs

Jensens Bøfhus gør det muligt at få en god bøfoplevelse i til kampen, med deres udvalg af kødkvæg fra græs, som giver bedre bøffer med masser af saft og kraft. Hos Jensens Bøfhus er de tossede med traditioner som bøf til kampen med vennerne.

Bestil mad her

Burger fra hele verden

Bliv hjemme i Danmark med Københavnerburgeren, rejs over grænsen med en tysk Berlinerburger, eller prøv det innovative brødfri koncept med burger i en skål. Skal din Halifax-levering være ekstra personaliseret til kampen, kan du jo gå efter at nedlægge en burger fra modstanderholdets land. Haps.

Bestil mad her

Danske klassikere

På Rio Bravo kan du sikre danske klassikere til fodboldkampen – lige fra stegt flæsk med kartofler og persillesovs til wienerschnitzel af kalvekød med ærter og skysovs. Og når kampen går ekstra godt, står desserten på lun æbletærte. Det er dansk, det er godt!

Bestil mad her

Hvad skal du spise til næste kamp?

Del artikel

Andre læser også