ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

3 grunde til at du bør hyre en boligadvokat, når du køber bolig i København

Af Annoncør

Der er god grund til at hyre en boligadvokat, når du skal købe en bolig i København. Processen fra indledende boligsøgning til underskrevet købsaftale kan være kringlet, og boligadvokaten vil hjælpe dig med at opnå de bedste betingelser og gennemsigtighed i forbindelse med dit boligkøb.

Når du planlægger at investere i en bolig i København, er der god grund til at forberede dig grundigt. Der er mange forskellige faktorer, der har indflydelse på, om du indgår en god eller dårlig handel, og processen kan være svær at gennemskue.

Med en boligadvokat i København på sidelinjen er du garanteret et gennemsigtigt og overskueligt forløb, hvor der er taget højde for alle de faldgruber, du bør navigere udenom. Herunder kan du læse mere om, hvorfor du altid bør have en boligadvokat med, når du investerer i fast ejendom i København.

Annoncørbetalt indhold leveret af: NEMADVOKAT

#1: Boligadvokaten varetager dine interesser

Ejendomsmægleren er som udgangspunkt udelukkende forpligtet til at varetage sælgers interesser. Hvis vedkommende varetager både sælgers og købers interesser, opstår der en konflikt, hvorfor det ikke længere er tilladt.

Boligadvokaten vil således hjælpe dig med at trække bolighandlen i en retning, der giver dig de mest optimale betingelser, når du køber bolig i København. Du får derfor nemmere ved at navigere uden om de faldgruber, der gør sig gældende for en bolighandel.

#2: Du kan gøre brug af advokatforbeholdet

Når du anvender en advokat i forbindelse med dit boligkøb, kan du gøre brug af advokatforbeholdet. Det kræver, at du får indskrevet et advokatforbehold i købsaftalen, før du underskriver den.

Skriver du under på en købsaftale med et advokatforbehold, er denne først juridisk gyldig, når din boligadvokat har gennemgået den og accepteret betingelserne. Hvis det viser sig, at der er vilkår, som du bør få ændret, kan du derfor gøre brug af advokatforbeholdet, uden du skal betale sælger en godtgørelse.

#3: Boligadvokaten kan stå for forhandlingerne

Det er vigtigt, at du forsøger at presse prisen ned, når du forhandler om boligen. Hvis ikke det kan lade sig gøre, bør du forsøge at forhandle dig til bedre vilkår i handlen, så du ikke ender med at acceptere en handel, der primært er til sælgers fordel.

Dog kan det være vanskeligt at stå for forhandlingerne på egen hånd, hvorfor det kan være nyttigt at overlade dette til din boligadvokat. Vedkommende vil kunne stå for at varetage al korrespondance med ejendomsmægleren, så du er sikret så gode betingelser som overhovedet muligt i forbindelse med dit boligkøb.

Del artikel

Andre læser også