ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

3 måder at give din iPhone et personligt udtryk

Af Annoncør

Apple er kendt for at begrænse kundernes valgmuligheder, når det kommer til personlig tilpasning af iPhones. Det er en del af den brugervenlighed, som vi elsker Apple for, selvom det også betyder, at der ikke er samme frihed til at give ens iPhone et personligt udtryk.

Men selvom det som udgangspunkt er sådan, betyder det ikke, at du slet ikke har mulighed for at skræddersy din iPhone efter dine personlige præferencer. Og det handler ikke blot om at skifte baggrundbilledet og låseskærmen. Der er mere, du kan gøre, og selvom noget af det virker teknisk, er det ganske enkelt – og så får du en iPhone med et helt personligt, skræddersyet design lige efter din smag.

1)    Køb et cover i din personlige stil

Den nemmeste og mest effektive måde at gøre din iPhone personlig er ved at købe et cover. Online kan du hurtigt klikke et flot cover hjem fra hjemmesider som telefoncovers.dk, hvor du blandt andet finder covers til iPhone 11, 12 eller nogle af de helt nye modeller.

Vælg din yndlingsfarve, et stilet og klassisk lædercover eller måske et mønster med fine blomster, sjove billeder eller noget helt tredje. Det er den bedste måde at gøre din iPhone til din helt egen, som du altid kan genkende blandt andre smartphones, fordi den har et flot, cool eller stilet cover på.

Pas godt på din iPhone med skærmbeskyttelse

Når du alligevel er i gang med at bestille et iPhone-cover, kan du med fordel også vælge at gå all-in på beskyttelse og også købe skærmbeskyttelse. Så slipper du for ridser i skærmen og mindsker risikoen for, at skærmen flækker, hvis du taber den. Du kan også vælge et cover med klap, så skærmen er beskyttet, selvom du ikke har skærmbeskyttelse på.

2)    Lav dine egne appikoner

Hvor et cover giver den personlighed udadtil, giver skræddersyede appikoner din iPhone et personligt look indeni. Først og fremmest bør du rydde ud i dine apps, så du kun har dem, du har brug for, liggende. Find derefter de appikoner, du vil bruge – det kan være billeder, du selv har taget, eller tematiserede ikoner, du downloader online.

Lav herefter en appgenvej på startskærmen for hver app – i stedet for det originale appikon – og vælg det billede, appgenvejen skal have, via appens indstillinger. Så skifter du nemt ikonet for alle de apps, du vil give et personligt look.

Del artikel