Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

3 ting du kan lave i sommerferien som teenager og gamer

Af Annoncør

Er du teenager og har du lige fået sommerferie? Så har du for første gang længe måske en masse fritid på hånden, som du kan bruge lige efter dit hjerte. Mange vælger at bruge denne tid på deres interesser. Og er du gamer, betyder det masser af tid til at dykke ned i dine yndlingsspil og lade tiden flyve forbi.  

Her kommer tre gode ting du kan lave som gamer i din ferie.

Få den sidste nye gaming PC

Er du en super gamer, der elsker at spille? Så har du brug for topudstyr til at spille på, hvis du vil have den bedst tænkelige oplevelse. Og hvorfor skulle du ikke ville det? Et spil bliver trods alt kun dét bedre, når du har hestekræfterne til at nyde det, som det var tiltænkt, hvilket du kan med en rigtig gamer PC, der kan rumme de store spil og som ikke bruger oceaner af tid på at loade. Gå online og find en gaming PC, der matcher de krav, du har til dine genrer og spiltyper. Inviter dine venner over for at prøve den, eller prøv de sidste nye spil på den og se, hvad den kan. Du vil helt sikkert få en oplevelse af kvaliteten på en af disse tre PC´ ere. 

Tag på gamer café i København

Bor du i eller i nærheden af København, er der masser af gode cafeer, hvor du kan tage hen med vennerne. Her findes der deciderede gamer cafeer, hvor du kan mødes med andre ligesindede gamere og I kan game, snakke og have det sjovt. Her kan I udveksle erfaringer og bare snakke om løst og fast. 

Modsat hvad mange tror, er det faktisk ofte en virkelig social oplevelse at tage på gamer cafe og dykke ned i de spil, du elsker. Det er nemt at finde mennesker at falde i snak med, og du kan tage afsted alene eller med flere af dine gode venner. 

Priserne for at game kan variere, men ofte er de ganske fair i byens gamer cafeer. Bor du i København og er gamer, har du muligvis allerede en favorit – så nyd endelig den ekstra tid i ferien til at blive en ”del af inventaret”.

Inviter vennerne på take away

Gaming og lækker mad går hånd i hånd! Har I en særlig yndlingsspise, dig og dine venner, såsom pizza, sushi, thai eller italiensk, kan du bestille take away hjem til og I kan sidde og hygge jer med det, enten før eller efter I har gamet. Det er superhyggeligt at spise sammen, og take away maden kræver ingen efterfølgende opvask. På denne måde kan I bare smide engangsservicen ud og dernæst gå direkte i gang med at game sammen. Nemmere og sjovere bliver det næppe. 

God gaming i ferien!

Del artikel

Andre læser også