Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spis i dag

Åbningsdatoen er klar: Her åbner nyt stort madmarked ved Københavns Havn

Af Mathilde Mågård Hansen
Killer Kebab. Foto PR
Killer Kebab. Foto PR

Efter flere års hårdt arbejde sætter Fisketorvet nu torsdag d. 18. april 2024 som dato for Grand Opening af deres 6.500 kvadratmeter store mødested og madunivers, KAJEN.

Til KAJENs åbningsarrangement markerer Fisketorvet starten på et nyt kapitel, hvor byen, naboerne og besøgende kan nyde godt af intet mindre end 39 forskellige madkoncepter fra streetfood til casual dining med en fantastisk udsigt over vandet og Københavns skyline.

På åbningsdagen vil der være smagsprøver samt gode åbningstilbud og kajen vil emme af liv og stemningen krydret af tonerne fra DJ-pulten, som spredes over de fire etager.

39 forskellige madkoncepter

KAJEN, beliggende ved Københavns havnefront, kommer til at byde på en bred vifte af spisesteder, der skal tiltrække madglade mennesker fra alle retninger.

Fra det hurtige og det børnevenlige, over det lette og spicy, til det sunde og plantebaserede.

Rossopomodoro. Foto PR, Facebook

Foruden velkendte spisesteder som Kung Fu Street Food, Sunset Boulevard, Bake My Day og Rosso Pomodoro gør den gastronomiske iværksætter Torben Klitbo entré på KAJEN med hele fem af sine velkendte madkoncepter.

Herunder Killer Kebab, samt introducerer et helt nyt dansk koncept ved navn Aquavit.

”Vores mål med KAJEN er at skabe et sted, hvor god mad, beliggenhed og atmosfære smelter sammen og opfylder vores gæsters alsidige behov.

Bag kulisserne har vi samarbejdet tæt med en masse dygtige kokke og restauratører for at skabe den bedste kombination af madkoncepter på hver etage og således tage det traditionelle centerudbud til et nyt niveau. 

Siden de første streger blev tegnet i 2018, har vi forsøgt at gøre KAJEN til et sted, hvor hvert hjørne, hver smag og hver stemning samles og efterlader vores gæster med gode minder, der giver dem lyst til at komme tilbage,” Helle García Korndal, Head of Commercial Management hos Fisketorvet. 

Du kan læse mere om KAJEN lige her.

Del artikel

Andre læser også