MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Byggeråd fra Egerbyg: Sådan gør du din lejlighed lettere at sælge

Af Annoncør

Lejlighedsmarkedet buldrer derudad, og det er et rigtig godt tidspunkt at sælge på lige nu.

Der er dog ingen garanti for, at netop din lejlighed bliver solgt hurtigt.

Anders Eger fra hovedentreprenørfirmaet Egerbyg giver dig gode råd til, hvordan du kan gøre din lejlighed mere attraktiv for køberne, hvis du har tænkt dig at udnytte markedet og sælge din lejlighed.

Skydedøre giver mere plads

”Når vi taler om de meget populære og pris-overkommelige to- og treværelseslejligheder, har vi ofte med succes lavet skydedøre og gennemgående gulve uden dørtrin.

Det giver mere plads og en større rumfornemmelse. Det er meget attraktivt i mindre lejligheder,” fortæller Anders Eger.

Dog understreger han, at det måske ikke er jordens bedste ide, hvis du har et familiemedlem, der kræver fuldstændig fred og ro, da skydedøre ikke isolerer lyd på samme måde som almindelige døre.

Spotlys god ide i lave lejligheder

Et andet brugbart og prisvenligt trick er at lave spotlys i bad og gang.

”Hængende lamper kan godt virke lidt voldsomme i en lejlighed med kun 2,4 meter til loftet, hvilket er tilfældet i mange københavner-lejligheder,” fortæller Anders Eger og understreger, at man dog bør holde sig fra spotlys i stuen.

”Det er ikke jordens hyggeligste løsning med spotlys dér,” understreger han.

Sikkerhed sælger

Derudover råder Anders Eger også til at kigge på sikkerheden:

”Selvom man ikke ligefrem bor i en krigszone, kan en dør med forstærket karm være en rigtig god ide og en værdifuld tilføjelse for mange købere. En lejlighed med sådan en dør vil være rigtig svær at bryde ind i, og sikkerhed er meget værd.”

Anders Eger understreger, at denne type dør er rigtig god at have, hvis man bor i en stuelejlighed.

”Egerbyg reparerer ofte indbrudsskader i de lavere lejligheder fra stuen til 1. sal. Her er det let og hurtigt for tyven at komme ind og ud af ejendommen, hvorimod en lejlighed på 2., 3. og 4. sal er mere besværlig,” lyder det fra Anders Eger.

Radiatorskjulere og ny vinduesplade er must have

Radiatorskjulere og vinduesplade er også nøgleord for Anders Eger.

”Her er der tale om endnu en relativt lille investering, der kan gøre en verden til forskel. De grimme radiatorer er væk og i stedet får du en smuk skjuler med en flot vinduesplade, hvor du kan stille din vase med friske blomster”.

Dog anbefaler han, at man trods alt køber en samlet løsning af en høj kvalitet, hvilket koster omkring 6.000 kroner; leveret og malet.

”Når det kommer til radiatorskjulere og vinduesplader, kan man sagtens se forskel på dem af god kvalitet og dårlig kvalitet,” understreger Anders Eger.

Fræs ledninger ind i væggen

Afslutningsvis anbefaler Anders Eger kraftigt, at man under renoveringen af sin lejlighed fræser alle rør og ledninger ind i væggene, hvis de ikke allerede ligger der.

”Her er der tale om endnu en detalje, der kan betyde forskellen mellem en solgt lejlighed og længere liggetid,” lyder det fra Anders Eger.

Egerbyg er kendt fra DR1-programmet ”Hjem til forvandling”, hvor de hjælper danskere med at gøre deres lejligheder mere lækre og anvendelige.