Bliv testkanin: Cofoco-restauranter afprøver nye menuer til spotpris

Skrevet af: Kaspar Mørk Arianto
Foto: Vækst/Facebook
Foto: Vækst/Facebook

Er du foodie, firstmover eller bare fan af at spare penge?

Så skal du spærre øjnene op og læse med her.

Restaurant-imperiet Cofoco tester nemlig deres nye forårsmenuer i perioden 20. til 30. januar. Det betyder, at du kan skære 75 kr. af de i forvejen sympatiske menupriser, som kædens spisesteder er kendt for.

Læs også: Spis for 50 kr: Madklubben forvandler cocktailbar til folkekøkken

Et spørgeskema til dessert

Som bekendt er intet i verden pånær en mors kærlighed gratis, og derfor er der også et lille aber dabei: Som ”betaling” for besparelsen skal du være klar på at udfylde et feedback-ark, som udleveres af tjeneren på aftenen.

Du kan dog også vælge at se det på en anden måde: Du er med til at udvikle menuerne på nogle af Københavns mest populære spisesteder.

Det kan du godt prale med til dine madglade venner.

First like: Du er altid opdateret på madnyt via MigogKbh på Facebook

5-retters italiensk eller grøn gourmet light?

Tilbuddet gælder på fire restauranter: Italienercharmøren Vespa i Store Kongensgade, gourmet-light-grøntelskeren Vækst i Skt. Peders Stræde og støvlelandsfavoritten Scarpetta, som både har filialer på Islands Brygge og i Rantzausgade på Nørrebro.

Som testkanin hos Scarpetta skal du kæmpe dig gennem fem retter (tough, we know!), mens menuen hos Vespa står på seks slags antipasti til deling efterfulgt af tre større retter.

Hos Vækst – hvor de gastronomiske ambitioner er lidt højere – får du tre fintunede retter med kød eller i en vegetarudgave.

Du kan se alle menuer og priser herunder, men inden vi kommer så langt, vil vi nævne, at du køber billetter via dette link.

Læs også: Dimsum-eksperter indvier ny midnatsrestaurant

Scarpetta:
Normalpris 275 kr. – Testpris 200 kr. eks. gebyr

  • Vitello tonnato med syltede kapersstilke
  • Hjertesalat med bergamotte, pistacie og urter
  • Orrechiette-pasta med salsiccia, broccoli og chili
  • Grillet kalv med caponata af zucchini, aubergine og tomater
  • Blodappelsinsorbet med frisk mynte og citronverbenaMulighed for vegetarmenu.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Copenhagen Food Collective (@cofocodk) den

Vespa:
Normalpris 275 kr. – Testpris 200 kr. eks. gebyr

Antipasti:

  • Udvalg af grønt og salumi
  • Økologisk stracciatella fra La Treccia
  • Blæksprutte  med fennikel, persille og chili
  • Crudo af citrusfrugter med kørvel &ogpistaciekerner
  • Bagte rødbeder med gedefriskost og merian
  • Crostini med bacala og purløg

Primo:

  • Trøffelrisotto med parmesan og olivenolie

Secondo

  • Braiseret svinebryst med bagt græskar, chilivinaigrette, knas af parmesan , græskarkerner og friteret salv
    eller 
  • Hvidvinsdampede muslinger med fennikel, skalotteløg, persille og tomat

Dolce: 

  • Citrontærte med mascarponecreme, brændt hvid chokolade, sprød crumble og marengs

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Copenhagen Food Collective (@cofocodk) den

Vækst:
Normalpris 325kr. – Testpris 250 kr. eks. gebyr

  • Røget Kammusling
    Æble – Jordskok – Musling – Dild
  • Friteret Svinenakke
    Rødbede – Yoghurt – Solbær
  • Brombær Sorbet
    Ymer – Malt – Karamel

eller den grønne menu:

  • Stegte Østershatte
    Kålskud – Timian – Sort Trompethat
  • Grillet Selleri
    Sesam – Havgus ost – Estragon
  • Yoghurt is
    Æble – Hvid Chokolade – Lavendel

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Copenhagen Food Collective (@cofocodk) den