Tilmeld dig MigogKbh Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Danskerne er vilde Netflix 

Af Martin Jørgensen

Vi streamer som aldrig før, det viser tal fra Danmarks Statistisk. Over halvdelen af befolkningen mellem 16  74 år benytter streamingtjenester, og hvis man måler på antal abonnenter, så er Netflix danskernes foretrukne streamingtjeneste. Netflix har et stort udvalg af film, dokumentarer og tv-serier, og der er noget for enhver smag. Hvis man bor i København, så er der også god grund til at følge med på Netflix, for her vil man nemlig kunne genkende nogle af Københavns gader i fremtidige film og tv-serier.  

Netflix som den foretrukne streamingtjeneste 

Netflix er den streamingtjeneste, flest danskere abonnerer på, og det skyldes især streamingtjenestens store udvalg af film og TV-serierDer har været snak om, at streamingtjenesterne i sidste ende vil udkonkurrere fjernsynskanalerne, men det ser endnu ikke ud til, at det er den vej udviklingen går 

Vi danskere brugere tværtimod streamingtjenesterne som en ekstra underholdningsmulighed, og faktisk viser tallene, at vi i gennemsnit abonnerer på 2,3 streamingtjenester til film og TV-serierStreamingtjenester er den perfekte underholdningsmulighed, fordi man har mulighed for at blive underholdt, når som helst og hvor som helst.  

Vi behøver ikke at vente på, at der kommer en film i fjernsynet, vi har lyst til at se. I stedet kan vi logge ind på vores Netflix-konto og blive underholdt med det samme, og underholdningsværdien er høj på Netflix.  

Det største og måske eneste problem ved at abonnere på Netflix er at beslutte sig for, hvad man har lyst til at se. Problemet er altid det samme. Man er i humør til at se en god film eller TV-serie, men det kan være svært at tage en beslutning om, hvad man skal se, når udvalget er så stort 

Netflix har med funktioner som “Dette trender nu” og Top-10 i Danmark i dag” forsøgt at gøre det nemmere for os at finde en film eller TV-serieman har lyst til at se. Hvis man alligevel skulle være i tvivl om, hvad der er værd at se, så er det heldigvis let at google sig til, hvilke film og tv-serier, man bare skal se.  

København i TV-serier 

I øjeblikket er det især den spanske serie “Papirhuset”, der hitter på Netflix. Serien handler om en flok udklædte kriminelle, der indtager Spaniens Nationalbank for at begå det største kup nogensinde. Serien er på mange måder binge-værdig, og hvis man bor i København, så er det især værd at følge med, når den femte og sidste sæson bliver tilgængelig på Netflix.  

I seriens sidste sæson vil man nemlig kunne genkende Københavns farverige huse og skibene på kajen ved Frederiksholm Kanal. Produktionsholdet bag den populære TV-serie har nemlig været i København for at optage scener til seriens sidste sæson.  

Netflix har også et stort udvalg af danske film, der blandt andet foregår i København og andre steder i landet. Blandt andet kan man streame de tre første Afdeling Q film på Netflix, hvis man søger på filmens engelske titel. 

Uanset hvilken genre man er til, så er der altså noget for enhver smag på Netflix, og så er brugervenligheden ovenikøbet rigtig høj på Netflix.