Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

To populære bydele: Derfor er det nu du skal flytte til Nørrebro eller Nordvest

Af Camilla Lützhøft Stahlschmidt

Nørrebro og Nordvest er et hit hos såvel københavnerne som byens turister, og det er der flere gode grund til.

MigogKbh har taget en snak med den lokale ejendomsmægler hos LokalBolig Nørrebro/Nordvest om, hvad der gør bydelene helt specielle, og hvorfor det er værd at holde godt øje med boligmarkedet lige nu.

Mere at vælge imellem

Går du og drømmer om at flytte til Nørrebro eller Nordvest, kan du glæde dig over, at boligmarkedet er blevet lidt lettere at gå til, end det var for blot få måneder siden.

“Boligmarkedet har ikke været sig selv under coronapandemien, men nu kan vi se, at det er ved at normalisere sig,” fortæller Jesper Sinnerup Christoffersen, der er indehaver af LokalBolig Nørrebro/Nordvest.

“Lige nu er der dobbelt så mange boliger til salg, som der var for tre måneder siden,” tilføjer han.

Det betyder dog ikke, at salget er gået i stå, men blot at markedet er mindre hektisk nu, og at man som boligsøgende kan kigge på flere lejligheder eller huse, inden man slår til og lægger et bud.

“Jeg oplever det som en positiv udvikling på boligmarkedet, at der nu bliver genskabt en bedre balance mellem udbud og efterspørgsel. Køberne har noget mere at vælge mellem, og sælgerne har stadig mulighed for at få solgt til nogle rigtig fine priser,” lyder det fra Jesper Sinnerup Christoffersen.

Samtidig understreger han, at det nu igen er vigtigt, at man tager et realistisk udgangspunkt i forhold til udbudsprisen, samt at markedsføringen af boliger har stor betydning og derfor skal være 100 procent i orden.

Mangfoldige bydele

Det er ikke kun situationen på boligmarkedet, de har at glæde sig over hos LokalBolig Nørrebro/Nordvest.

For blot få dage siden tikkede en glædelig nyhed ind fra udlandet, da et af verdens største bymagasiner, Time Out, udnævnte Nørrebro til intet mindre end verdens fedeste bydel.

“Uanset hvordan du definerer ‘cool’ – så har Nørrebro det,” lød det fra Time Out, og det kan Jesper Sinnerup Christoffersen nikke genkendende til.

Han fortæller, at bydelens mangfoldighed er noget af det, der gør Nørrebro – og for den sags skyld også Nordvest – cool og tiltrækker mange mennesker.

Med mangfoldighed mener Jesper Sinnerup Christoffersen både menneskerne, de varierende kvarterer, udvalget af butikker, spisesteder og aktiviteter samt rekreative områder, hvor man kan slappe af og hænge ud med vennerne eller familien.

På Nørrebro og i Nordvest er der plads til både børnefamilier, studerende og ældre, og her kan man bo i alt fra charmerende, gamle ejendomme ved eksempelvis Sankt Hans Torv til moderne byhuse og spændende industrielle bygninger i det blomstrende kvarter omkring Rentemestervej.

Masser at tage sig til

Når Nørrebro og Nordvest er så populære, skyldes det også, at udbuddet af kulturelle oplevelser er stort.

Her finder man blandt andet Politimuseet, som er et hit hos mange børn, og der er masser af underholdning på både Teater Grob, Lygten Station og Nørrebro Teater.

Også bydelenes grønne områder er populære:

“Vi oplever, at mange gerne vil bo på Nørrebro og i Nordvest, fordi her er nem adgang til dejlige, grønne områder. Man har jo både Søerne, Assistens Kirkegård, Nørrebroparken, Bispebjerg Kirkegård og Utterslev Mose lige i baghaven, og samtidig bor man centralt i København,” fortæller Jesper Sinnerup Christoffersen.

Udvalget af mad og drikke er ligeledes noget af det, mange sætter pris på ved Nørrebro og Nordvest.

Her har man både et bryghus, stribevis af cafeer, restauranter og barer samt nogle af landets allerbedste bagerier.

Der er altså mange gode grunde til at flytte til Nordvest eller Nørrebro, hvis du ikke allerede er så heldig at bo der.

Går du med salgstanker?

Er du en af dem, der har hjemme på Nørrebro eller i Nordvest og overvejer at sælge din bolig nu, hvor bydelene er så populære, og markedet er ved at normalisere sig – så har Lokalbolig-indehaveren et godt råd til dig.

“Du skal sælge din bolig, når det passer godt ind i dit liv – ikke fordi du spekulerer i markedet,” forklarer Jesper Sinnerup Christoffersen.

“Står du for eksempel og skal sælge din lejlighed, skal du altså ikke tænke over forældrekøbssæson eller påske, som mange fremhæver som vigtige salgstidspunkter. Vi sælger forældrekøb året rundt, og balancen mellem udbud og efterspørgsel rykker sig ikke så meget i de perioder, som mange tror,” siger han og tilføjer:

“Du skal sætte din bolig til salg, når du er klar til det. Og så  skal du tage en ærlig snak med en mægler om, hvornår det passer dig bedst at sætte i gang, og hvad tidshorisonten er.”

For Jesper Sinnerup Christoffersen og hans kolleger hos LokalBolig Nørrebro/Nordvest handler boligsalg i høj grad om mennesker og personlige historier, og de lægger således stor vægt på dine personlige behov, når du skal sælge din bolig.

Du kan læse mere om Lokalbolig Nørrebro/Nordvest her

Hvad: Lokalbolig Nørrebro/Nordvest her
Hvor: Fælledvej 14, København N
Kontakt: Tlf. 35 39 15 55 og noerrebro@lokalbolig.dk

Del artikel

Andre læser også