Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Ny ejendomsmægler vækker opsigt: Estaldo vil sælge din bolig for markedets laveste salær

Af Michael Qureshi

Står du overfor et salg af dit hus eller lejlighed her i Hovedstaden, behøver du ikke længere at få besøg af en ejendomsmægler.

Estaldo.com hedder et nyt digitalt ejendomsmæglerkoncept. De seneste uger har Estaldo trukket overskrifter i flere af landets største medier som Berlingske og Finans.

Årsagen til den store interesse er, at Estaldo har formået at skabe noget nyt i en ellers meget etableret ejendomsmægler-branche.

Det hele kan nu klares digitalt. Salær-priserne kan hos flere ejendomsmæglere være høje, men det nye koncept skærer en stor bid af det “normale” salær af.

Hos Estaldo møder du også kun ejendomsmægleren på mail, chat og telefon.

Klarer resten for et fast lavt salær

Fremvisningerne står du selv for, imens ejendomsmæglerne fra Estaldo klarer resten til et fast lavt salær på blot 12.500 kr.

Bag selskabet står ejendomsmægler Ann Rosenskjold, som i de seneste 12 år har været butikschef hos større ejendomsmæglerkæder og drevet selvstændig ejendomsmæglervirksomhed i 4 år.

“Branchen har efter min mening stået stille i mange år. Vi kører land og rige rundt og har en masse spildtid og høje udgifter. Med Estaldo har vi skåret alle de dyre led væk.

Det kommer ikke kun sælgerne til gode men giver også vores ejendomsmæglere mere tid til kunderne,” siger Ann Rosenskjold til MigOgKbh.

Oplever stor vækst

Estaldo har siden sin opstart oplevet stor vækst på trods af coronapanik blandt danske boligejere.

Især i de danske storbyer oplever Estaldo en stor interesse for det moderne koncept, hvor ejendomsmægler og sælger aldrig mødes fysisk, men i stedet klarer det hele digitalt.

Ved at digitalisere ejendomsmæglernes arbejdsgange er Estaldo i stand til at arbejde mere effektivt med boligsalget.

“Vores kunder fortæller, at de føler de får en mere personlig kundeservice hos os. Selv folk som har solgt bolig flere gange, giver udtryk for at de hos os har fået en bedre opfølgning, og at vi er mere tilgængelige,” siger Ann Rosenskjold.

Du står selv for fremvisningerne

Man behøver bestemt  ikke være nervøs for at fremvise sin bolig selv.

Som boligejer kan man nemlig ofte svare på flere spørgsmål end ejendomsmægleren omkring boligen og nærområdet.

Undersøgelser fra Holland viser da også, at man får ca. 20% hurtigere salg og ca. 3% højere salgspris ved at fremvise sin bolig selv.

“Vores ejendomsmæglere tager sig naturligvis af papirarbejde, forhandling og tekniske spørgsmål. Så hvis en køber skulle stille et spørgsmål, man ikke føler man kan svare på, henviser de blot til os.

Vi følger naturligvis også op på alle fremvisningerne, så det eneste man reelt skal, er at åbne døren,” Siger Ann Rosenskjold.

Boligkøberne hos Estaldo oplever det da også som en fordel, at det er sælgeren selv, som fremviser boligen.

“Det bliver jo også altid mere troværdigt, når det er boligejeren selv, som forklarer hvilken børnehave i området der er bedst, hvilken café der serverer den bedste Café Latte eller hvilket Pizzeria man bestemt ikke skal bestille fra,” siger Ann Rosenskjold.

Beregn selv din boligs værdi

Hos Estaldo.com, kan du som boligejer få en automatisk vurdering ved at indtaste din adresse på hjemmesiden. På den måde får du en hurtig idé om, hvilket prisleje din bolig ligger i.

Men i sidste ende er det dog altid ejendomsmæglerne fra Estaldo, som foretager den endelige vurdering.

“Beregneren er lidt for sjov, men vi arbejder faktisk på at gøre den endnu mere præcis.

Den rammer nok lidt ligesom Øst og Vest holdene fra Hammerslag, selvom den i de fleste tilfælde ligger meget tæt på de faktiske handelspriser.

Men det er naturligvis mig, eller en af vores andre ejendomsmæglere, som laver de endelige vurderinger.”

Du kan selv prøve beregneren eller kontakte Estaldo for en vurdering af din bolig her

Del artikel

Andre læser også