ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Få leveret din aftensmad leveret lige til døren med nem og lækker måltidskasse fra HelloFresh

Af Annoncør

I en travl hverdag hvor arbejde og pligter kalder, kan det sommetider være svært at finde tid samt overskud til både at handle samt lave mad. En almen anerkendelse der går igen blandt flere familier samt udeboende, hvorfor HelloFresh har forsøgt at gøre det nemt, og således hjælper dig med både at spare tid og penge.

Mad er vores vigtigste kilde til energi, og det er derfor også vigtigt at man sørger for at spise velbalanceret og få de nøjagtige næringsstoffer og proteiner kroppen har brug for. Når hverdagen presser på, kan man sommetider have en tendens til at forglemme dette, og i stedet bevæge sig i retning mod fastfood til dyre penge. Med HelloFresh kan du få leveret friske råvarer lige til døren, og ved brug af HelloFresh promo code HS-7C2HIOODE opnå hele 329 kr. i rabat på første bestilling.

 Skræddersy din egen madplan

Ugentlig ligges der nye opskrifter ud på HelloFresh hjemmeside, hvorved man selv har mulighed for at udvælge lige netop de retter man har løst til. Derudover imødekommer de alles behov ved at skabe alt fra nemme hverdagsretter til vegetariske og familievenligt. De friske råvarer og dertilhørende opskrift leveres herefter lige til døren, hvorved man selv kan begive sig i kast med sine kokkereringsegenskaber.

 Ingen binding

Bestem selv hvornår og hvilke dage og uger du ønsker din mad leveret. Med HelloFresh har man mulighed for at opnå fuld fleksibilitet, og kan således afmelde sit abonnement når som helst. Er man rejst væk i en periode eller er generelt ikke hjemme for ugen, kan man nemt gå ind og ænder, og således tilpasse leveringen til øvrige ugedage.

 Spar penge

Hver enkelt måltidskasse leveret af HelloFresh er tilpasset, så man udelukkende får den mængde mad der ud fra antal personer er behov for. Hermed undgår man at bruge unødvendige penge på overskydende mad, og bidrager ligeledes til et reduceret CO2 udslip.

Del artikel