Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Få råd til rejsen med et forbrugslån

Af Annoncør

Dette indhold er sponsoreret

Det er ofte dyrt at rejse på ferie, og det kan derfor være svært at få råd til at rejse så ofte, som man måske gerne vil. Men det behøver ikke altid at være så dyrt, som man tror, der er nemlig masser af muligheder for at spare penge på rejsen. Læs med her og få gode råd til at spare penge på din rejse.

Har du ikke helt råd til din kommende rejse, kan du med fordel klikke ind på LendMe, hvor du kan optage et forbrugslån. LendMe er Danmarks største sammenligningstjeneste for lån, og her kan du hurtigt få et overblik over lånemarkedet, idet LendMe samarbejder med en masse banker og derfor nemt og hurtigt indhenter tilbud.

Er der nogle tips til at spare penge på rejsen?

Der er mange måder, hvorpå man ellers kan spare penge på rejsen. Her er nogle af de bedste tips:

1) Rejs i lavsæsonen.

2) Rejs med offentlig transport. Offentlig transport er ofte meget billigere end at tage en taxi eller leje en bil.

3) Bo på budgetvenlige hoteller eller hostels. Der findes et utal af budgetvenlige hoteller og hostels rundt om i verden. Disse steder tilbyder ofte gode faciliteter til en overkommelig pris.

4) Spis på budgetvenlige restauranter. Ligesom der findes budgetvenlige hoteller, findes der også budgetvenlige restauranter, som du med fordel kan besøge.

5) Undgå dyre aktiviteter. Dyre aktiviteter som safariture eller operakoncerter kan hurtigt blive en dyr fornøjelse. Derfor kan det være en god idé at undgå disse aktiviteter, hvis man gerne vil spare penge på sin rejse

Gør det billigt for dig selv

De største udgifter på en rejse er typisk flybilletter, hotelovernatninger og forplejning. Disse tre ting kan let koste mange tusinde kroner afhængigt af, hvor langt man skal rejse, og hvilket hotel man vælger at bo på. Derudover kan der også være andre udgifter såsom transport til og fra lufthavnen, leje af bil eller bus, forsikringer m.m.

Når man skal finde de billigste flybilletter, kan det være en god idé at rejse i lavsæsonen. Derudover kan det også være en god idé at kigge på flyselskabernes hjemmesider, inden man skal rejse, da man indimellem kan finde gode tilbud der.

Spar penge hos LendMe

Hvis du vælger at tage dit forbrugslån på LendMe, er der penge at spare. For bankerne har en meget konkurrencedygtig rente, der starter på 3.49%, idet de er specialiserede i udlån. På LendMe kan man derfor finde et lån, der kan betale sig, da forskellen på prisen for lån er op imod 5.5 gange så stor, som blev bevist på baggrund af en objektiv undersøgelse af 25 bankers priser.

Hvis du mangler de sidste penge til din kommende rejse, så klik ind på LendMe, hvor du blot skal indtaste relevante oplysninger, og så sørger platformen for at indhente fordelagtige lånetilbud. Det er 100% gratis og uforpligtende at sammenligne tilbud hos LendMe, og du kan starte allerede i dag.

Del artikel

Andre læser også