Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Få styr på processen

Af Annoncør

Der findes en proces i alt, som vi gør. Hver enkelt handling vi udfører, kræver tanker inden, som kan være både bevidste og ubevidste. Det handler om vaner, og det leder til resultater, som kan være mere eller mindre succesfulde. Hvordan ved du, at du har den helt rette proces for dig?

Annoncørbetalt indhold leveret af Summit.dk

Procesinstrumentering til dig

Hvis du kender til procesinstrumentering, ved du, at det handler om overvågning, måling og optimering af forskellige processer i flere typer af maskiner. Du kan læse meget mere om reel procesinstrumentering på Summit.dk. Men når det kommer til procesinstrumentering af dig selv, er det en helt anden sag. Hvordan kan du optimere dine egne processer og opnå mest muligt som menneske? Det kræver en masse selvindsigt og refleksion, men det kan få fantastiske resultater for dig.

Dine fysiske processer

Du kan faktisk godt anskaffe procesinstrumentering til at overveje nogle af dine fysiske processer. Det kan du for eksempel med et smart watch eller lignende, der kan måle ting såsom din forbrænding, dine skridt og din søvn, så du kan få et overblik over din krop og dens funktioner. På den måde kan du holde øje med, hvordan din krop vanligt fungere, så du kan finpudse og forbedre de processer alt efter dine ønsker. Måske vil du gerne ændre på nogle ting, men det kan være svært at gøre, hvis man ikke er sikker på, hvordan det står til med de ting nu, og der kan det hjælpe dig at holde øje med de processer, så du ved, hvordan de kan forbedres.

Dine sociale processer

Hvis du gerne vil forbedre dine sociale processer, findes der nok ikke en lille smart maskine som et smart watch, der kan hjælpe dig. Her handler det om at holde øje selv, hvis du ved, at du har dårlige vaner eller andre ting, du gerne vil forbedre. Du kan også snakke med en person, du stoler på, som kan give dig eventuelle pointers og råd i forhold til dine sociale processer og vaner, så I kan diskutere dem uden at nogen føler sig såret. Dog skal man heller ikke overtænke det hele; det kan gøre det hele mere besværligt. Det er noget af en balancegang.

Din proces

Du har alverdens processer i din hverdag; i hjemmet, på arbejdspladsen, med dine venner og i dit sind. Men man kan kun blive bevidst om dem, hvis man prøver. Så hvis du vil optimere dine processer, skal du først finde ud af, hvad de er.

Del artikel

Andre læser også