ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fordybende festival på Frederiksberg: Spis med døden og lyt til kræftpoesi

Af Kaspar Mørk Arianto

For mange er ordet ”festival” nok lig med kolde fadbamser, høj musik og uforpligtende samvær på pløjemarker og under trækroner. Til Resonans Festival i kulturhuset Ku.Be på Frederiksberg, kan du fra den 14. til 17. november i stedet dykke ned i dybfølte temaer om krop, kunst og samfund.

Hvordan mon det ser ud, når tre dansere optræder med intelligente robotter? Hvordan lyder kræftforskningspoesi? Og smager morgenkaffen anderledes, når der er tilsat dødsritualer fra den store verden?

Det er bare nogle af de spørgsmål, du kan få svar på, hvis du gæster et eller flere events til den årligt tilbagevendende Resonans Festival.

Den finder sted i det inspirerende og relativt nybyggede kultur- og bevægelseshus forkortet til Ku.Be, som ligger tæt ved Flintholm Station.

Hvert år går Resonans tæt på et nyt tema og en lille flok håndplukkede kunstnere fra ind- og udland.

I år ligger fokus på de tunge men vigtige emner liv, død og kunstig intelligens.

Langbordsmiddag Dinner med døden

Du kan blandt andet opleve performances fra den internationalt anerkendte italiener, Marco Donnarumma og bygge instrumenter af postæsker, elastikker, hoppebolde og andre dimsedutter med ungerne i selskab med den danske kunstner Jeppe Just.

Er du sulten på at få svar på nogle af livets store spørgsmål, skal du tage til langbordsmiddagen ”Dinner med døden”, hvor en journalist, en hospitalspræst og en hospitalsimam holder talkshow, mens du mæsker dig i osso buco og skilt kærnemælkssorbet til spotpris.

Er pengepungen tom, men videbegærligheden stor, kan du i stedet komme til gratis ”FRB Talks”, hvor en dyrlæge, en forsker i mikroskopiske bjørnedyr og en professor i kunstig intelligens mødes på scenen, og nye tanker opstår i dit hoved.

Du kan se hele programmet for årets Resonans-festival, købe billetter og melde dig til gratis events på www.resonansfestival.dk

Hvad: Resonans Festival
Hvor: Ku.Be – Dirch Passers Allé 4, 2000 Frederiksberg
Hvornår: 14.-17. november 2018
Hvordan: www.resonansfestival.dk

Del artikel

Andre læser også