ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Forkæl din partner lidt ekstra

Af Annoncør

Hvis du er i et forhold, er det vigtigt at sørge for at prioritere det. Et forhold skal plejes og holdes ved lige, så I hele tiden har det godt med hinanden.

Annoncørbetalt indhold leveret af: privateplay.dk

Det er umuligt aldrig at blive en lille smule irritabel eller kort for hovedet, men hvis man er i et godt og sundt forhold, kan man lynhurtigt komme tilbage på sporet igen. Der er mange måder at forholde sig til parforhold på. Nogle mennesker er karrieremennesker, og hvis det også gælder jer, kan det være, I kan nikke genkendende til, at I måske oftest først rigtig ser hinanden, når I har slænget jer på sofaen foran fjernsynet om aftenen.

Mange par oplever, at der efter noget tid i forholdet godt kan gå lidt for meget hverdag og praktik i den.  Man glemmer hurtigt gnisten og romantikken, som blev prioriteret i starten af forholdet. Ofte er noget af det første, der begynder at gå ned af bakke sexlivet. Man er træt efter en lang dag på arbejde, og har ikke energi til at gøre et stort nummer ud af det.

Mange prioriterer ikke sexlivet så højt som engang. Hvis du mener, der er gået for meget rutine i jeres forhold og sexliv, kan du med fordel pifte det lidt op. Det kan I bl.a. gøre ved at eksperimentere med forskelligt sexlegetøj. I kan f.eks. prøve en vibrator, dildo, bondage eller måske et penis sleeve. Et penis sleeve er et hylster, man kan sætte uden på sin penis for at opnå mere længde og fylde.

Overrask hende med en romantisk og fræk aften

Trænger du til, at I måske prøver noget nyt? Det behøver ikke handle om, at I skal ud at spise på dyr restaurant. Tit kan man få lige så meget ud af at gøre lidt ud af madlavningen derhjemme og servere det pænt. Det giver en skøn stemning, og I har mulighed for at snakke om alt det, I har lyst til, uden der er mennesker omkring jer.

Hvis stemningen byder op til det, kan du, når I har spist, give hende bind for øjnene og føre hende ind i soveværelset. Her kan du overraske hende ved at tage et penis sleeve på, uden at hun ser det. Et penis sleeve eller hylster minder om en dildo. Der er dog den store forskel, at den er hul, så du kan tage den uden på din penis. Og vupti, så har du pludselig ekstra længde og fylde, og din partner vil helt sikkert blive positivt overrasket. Det kan være sjovt og give nyt liv til forholdet at prøve noget anderledes, end hvad I er vant til, og med et penis sleeve kan I få sådan en oplevelse sammen.

Der er mange forskellige udgaver, og I kan se mere om de enkelte her. Det kan være værd at eksperimentere med og hjælpe til med den perfekte afslutning på en god dag. Herefter er det op til jer, og kun fantasien sætter grænser for, hvordan jeres nat ender.

Del artikel