Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gode råd om køb af fibernet: Hurtigt internet hos tjekbredbaand.dk

Af Annoncør

Dette indhold er sponsoreret

Antallet af internetudbydere er hastigt stigende, og det skyldes behovet for et hurtigere internet. Stadig findes væsentlige forskelle mellem de forskellige aktører, og derfor er det vigtigt at investere i den rette internetløsning. Bredbånd har i årevis været den klassiske måde at få adgang til internettet, men dette bliver nu udfordret af fibernet. Læs med nedenfor for at blive klogere på fordelene ved fibernet hos https://tjekbredbaand.dk/fibernet

Hvad er fibernet? 

Bredbåndsforbindelser starter med en fiberforbindelse, men det er alene fiberbredbåndet, som er direkte tilknyttet den enkelte bolig. Med en fiberforbindelse deler man derfor ikke signal med andre husholdninger. Hvad der adskiller de to løsninger er kablerne. 

Et fibernet transporteres gennem lys, og med kraften fra lysets hastighed, går færre data tabt i transporten. Dette kan lade sig gøre, da fibernet leveres gennem optisk fiber, produceret i plastik og glas, hvori der kan skydes lys igennem.

Det er ikke alle husholdninger, som har en bolig egnet til fibernet. Dette skyldes, at denne type internetforbindelse ikke er standard i ældre huse og lejligheder. Derfor skal man undersøge, om ens bolig kan tage fibernet. 

Kan et fibernet betale sig?  

De listede priser for et fibernet på TjekBredbånd er givetvis højere end et almindeligt bredbånd. Dette skyldes alene den højere hastighed og forsikringen om en stabiliseret forbindelse. 

Dog er der flere udbydere at vælge imellem. Man skal i beslutningsprocessen overveje parametre som hastighed, oprettelse, ydelse og tilhørende tjenester. Dette vil være en individuel beslutning for hver enkelt husholdning. 

 

Digitaliseringens indflydelse på både kommunikationsveje og underholdning har skabt et behov for, at indhold læses hurtigere. Derfor er det ikke optimalt, at internettet fejler flere gange om dagen. Hvis man er afhængig af, at internettet kører uden problemer, er et fibernet klart at foretrække fremfor et bredbånd. 

Hvilket fibernet er det bedste? 

Igen er valget af fibernet betinget af individuelle overvejelser, men blandt udbyderne, findes de bedre internetløsninger. Hvis man har et større behov for lynhurtigt internet, vil kvaliteten og dermed også prisen være på et højere niveau.

I Danmark har WAOO været kåret som den bedste udbyder af fibernet i flere år, men blev i 2021 afløst af Fastspeed, som er rangeret til at være verdens anden hurtigste leverandør af internet. Derfor må disse udbydere antages for at udbyde en solid fibernetforbindelse. 

Stofa har også overtaget visse dele af WAOOs netværker, og er derfor også blandt de bedre leverandører. Den primære forskel er, at deres priser er betydningsfuldt lavere.

Del artikel

Andre læser også