“Bedre burger, bare billigere”: Grillen Burgerbar klar med store ændringer på menukortet
En af byens mest populære burgerjoints er og bliver Grillen Burgerbar, der igennem mange år har serveret tusindvis af greasy burgere til hungrende københavnere.
Men den ambitiøse burgerbar hviler ikke på laurbærrene, og nu er de klar med markante nyheder, som skal gøre oplevelsen endnu bedre – uanset om du spiser i en af deres mange restauranter eller bestiller take away.
Nye og opgraderede burgermenuer
Med mottoet “bedre burger, bare billigere” har Grillen Burgerbar valgt at opgradere burgermenuerne OG samtidig skrue ned for priserne.
Ja, du læste rigtigt.
“Det er vores måde at sige et kæmpestort tak til de mange gæster, der har støttet os igennem en coronatid, som har været svær for hele restaurationsbranchen,” fortæller Christina Frederiksen, Region Manager, hos Grillen Burgerbar. Hun fortsætter:
“Nu er vi klar til at for alvor at give den gas i 2023 med et festfyrværkeri af gode priser, fantastisk service og naturligvis burgere af højeste kvalitet.”
Burger, fritter og dip fra 99 kr.
Med det nye koncept kan du fremover få en greasy bacon/cheese burger, fritter og en dip til bare 99 kr.
Udvalget af burgere er stadig stort, og på menuen finder du også Pablo, Fully Loaded, Fried Chicken og Cheesy Beast.
Derudover bliver den vegetariske bestseller Holy Halloumi en fast del af menukortet. Skal du have en af specialburgerne betaler du blot et mindre tillæg til prisen (10-30 kr.).
Derudover har de ofte Limited Edition-burgere på menuen, som i februar er en vild Super Bowl burger.
Så skulle man jo umiddelbart tro, at en prisnedsætning betyder kompromis på kvaliteten. Men det er faktisk lige modsat.
Går tilbage til det gode håndværk
“Vi er klar med en kæmpe opgradering af produkterne. Vi går tilbage til det gode håndværk. Vores Fried Chicken bliver eksempelvis hjemmelavet nu, og vores hakkekød er stadig friskhakket og af den bedste kvalitet,” forsikrer Christina.
Derudover bliver Cheese Fries med frisk parmesan, og tilkøb af ekstra ost og bacon koster nu kun 5 kr. pr. stk.
En burger er ikke meget værd uden brød, og her har Grillen Burgerbar også valgt at ændre på opskriften.
Fremover skal du sige farvel til briochebollen og goddag til den saftige, danskproducerede og økologiske potatobun, som man har testet i flere kampagneburgere.
“Den har været helt vildt god feedback, så vi er ikke i tvivl om, at den nok skal falde i vores gæsters smag,” siger Christina.
På menuen finder du også børnemenuer (op til 8 år) med lækre børneburgere eller chicken sticks – der naturligvis også er hjemmelavede.
Stadig fokus på den gode restaurantoplevelse
Udover at være kendt og elsket for de velvalgte råvarer og uimodståelige smagssammensætninger, så har Grillen Burgerbar også altid været kendt for deres høje serviceniveau og den gode restaurantoplevelse.
Det bliver der ikke lavet om på – tværtimod.
“Det skal stadig være hyggeligt at besøge os, og vi gør meget ud af, at vores gæster føler sig tilpasse, trygge og velkomne,” fortæller Christina.
Æstetikken får også et nøk op, for her har Grillen Burgerbar valgt at gå væk fra stålbakker og papæsker for i stedet at servere de lækre burgere og de sprøde fritter på flotte tallerkner og service, der passer ind i restaurantens særlige stil.