Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Guide – 3 forslag til den perfekte kærestedag i København

Af Annoncør

Ønsker du at planlægge den perfekte kærestedag for din kæreste i hovedstaden København, men ved du ikke helt, hvad den skal bestå af? Så er du med sikkerhed kommet til det helt rette sted. Du kan lave mange forskellige på en kærestedag i København. Du kan eksempelvis tage et romantisk besøg på glyptoteket. Der er mange muligheder! Læs med herunder, hvor du får en guide med 3 forskellige forslag til den perfekte kærestedag i København.

Lækker spa og massage

Hvis du ønsker en kærestedag i København med fokus på velvære og hygge, skal du og din kæreste forsøge jer med lækker spa og massage. Der findes mange forskellige spa-og massagesteder i København. Ønsker du at se det store udvalg, kan du blandt andet Se Frederiksberg-siden. For at få den absolut lækreste massage, er det en god ide at booke en tid på forhånd. Du kan booke i København her. Lækker spa og massage er en gode måde for dig og din kæreste at komme tæt på hinanden, og bruge en masse hyggelig kvalitet sammen i dejlige omgivelser. Spa og massage skaber uden tvivl de perfekte rammer for en dejlig kærestedag i København.

Gåtur i tivoli

Er du ikke til hverken spa eller massage, men i stedet blot en hyggelig gåtur i det københavnske, kan du og din kæreste besøge det smukke tivoli til en hyggelig gåtur. Tivoli i København er ikke kun en sjov og spændende forlystelsespark, men er også en smuk have fyldt med flot natur og arkitektur. Midt i tivoli finder du desuden et hav af forskellige, lækre restauranter. Her kan du og din kæreste afslutte en hyggelig kærestedag i København med en dejlig frokost eller middag. I kan blandt andet besøge den delikate restaurant La Baracca. Her finder du et stort udvalg af velsmagende pastaretter.

Romantisk besøg på glyptoteket

Sidst, men bestemt ikke mindst, kan du og din kæreste vælge glyptoteket, som rammene for jeres perfekte kærestedag i København. Du tror det måske ikke, men glyptoteket er et af de smukkeste steder i hovedstaden København. Glyptoteket i København er fyldt med smuk kunst samt flotte planter, der skaber en helt speciel og romantisk stemning for dig og din partner. Hvis du er i tvivl om, hvor du skal afholde den perfekte kærestedag i København, er glyptoteket i København en fremragende mulighed. Du vil med sikkerhed ikke fortryde dit besøg! Vælg en romantisk kærestedag på glyptoteket.

Del artikel

Andre læser også