Vores bud på de 20 i toppen: Her er de bedste mellemklasse restauranter

Skrevet af: Rasmus Kramer Schou
Foto: Rasmus Kramer Schou
Foto: Rasmus Kramer Schou

Lyst til god mad uden at blive helt ruineret?

Her er listen over gode restauranter i København, som gør maven glad uden at tømme pengepungen.

Pluto

Der er altid gang i Pluto.

Liv og glade bistro-dage møder en på det store hjørne af Borgergade, og det kan ikke herske nogen tvivl om, at det er maden, der gør folk så glade i låget herinde.

12 serveringer koster latterlige 475 kr., hvilket må siges at være et fund til prisen.

Køkkenet har kun et fokus, og det er god smag. Alle retter er sat i femte smagsgear, og er man ikke til at rulle ud efter den helt store menu, kan man også sagtens gå a la carte.

Eneste problem må være, at hele kortet frister – ligesom der for øvrigt gør hos Plutos geniale tvilling – Restaurant Gorilla i Kødbyen.

Find Pluto her.

Bange for at misse nyt om Kbh? Meld dig til MigOgKbhs nyhedsbrev. Vi lover, det er godt.
Altid nyt på Facebook. Lækre billeder på vores Instagram.

Geist

Bo Bech er en kulinarisk kunstner, der fandt sin helt rette hylde, da han indtog Kongens Nytorv med sin restaurant Geist.

Den smukt indrettede restaurant med det store åbne køkken spreder sig både ind mod gården og ud mod gaden.

Bo Bechs køkken kan godt være grænsesøgende, og måske ikke for alle, men der er altid en fantastisk klar tanke bag hver eneste servering.

Læs også: Vores bud på de 10 i toppen: Her får du Københavns bedste cocktails

Det er gourmetmad til hverdagspriser, og man plukker, som man har lyst fra et alenlangt kort, som hele tiden skifter.

Stemningen herinde er international livlig og egner sig både til en forretningsfrokost og foodieveninderne på tur.

Find Geist her.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Scallops with chicken wings and langoustine sauce – Geist, Copenhagen #BoBech_InMyBlood

Et opslag delt af Bo Bech (@bobech) den

Ibu

Hvis man er fan af intenst smagende, smukt udført gourmet-light fra Malaysia og Singapore, så skal man slå et smut forbi Henrik Jyrks restaurant Ibu på Vesterbrogade.

Den relativt lille restaurant med højt til loftet og moderne designikoner bag hver eneste møbel har styr på smagene.

Læs også: Vores bud på toppen: Her er Københavns bedste gourmetrestauranter

Stilen er asian fusion, og man kan godt smage hvorfor Henrik Jyrk to år i træk vandt Danmarks største kokkekonkurrence, Sol over Gudhjem.

Man kan plukke fra kortet eller tage alle retter på en aften til den nette sum af omkring 650 kr. pr. person.

Find Ibu her.

Marv & Ben

Marv & Ben er som at træde ind i en gammel film. Brostensbelagte gader, skæve huse og trægulve der knirker. Her er elegant og historisk på den fede måde, og så er køkkenet knivskarpt – både på smage og priser. Seks retter nordisk inspireret menu står i 600 kr. og det er altså godt givet ud. Tjenerne brænder for stedet, og kan deres metier til fingerspidserne, samtidig med de er enormt nede på jorden. Man hygger sig simpelthen herinde – på begge etager.

Find Marv & Ben her.

No 2

No. 2. er AOCs lillesøsterrestaurant, og når man er efternøler til en 2 stjernet Michelin-restaurant, har man også et vist niveau at leve op til. Det gør de også her, smukt beliggende direkte ned til vandet overfor den Sorte Diamant.

Indretningsteamet har heldigvis sat kæmpe panoramavinduer hele vejen rundt i det ellers ganske rektangulære lokale.

Læs også: Vores bud på de 10 i toppen: Her får du Københavns bedste cocktails

Madstilen er gourmet-light med masser af velsmag og referencer til storebror.

Stilen er nordisk luksus og 6 retter fås for 475 kr. Simpelthen et fund, og derfor også enormt brugt som business-frokost hotspot for områdets advokater.

Find No 2 her.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

#winter #restaurantno2

Et opslag delt af Restaurant No.2 (@restaurantno.2) den

Uformel

At være uformel er at være nede på jorden.

I forhold til Michelin-restauranter, der kan være lidt mere stive i betrækket.

Men navnet Uformel er også en kærlig hentydning til storebror, nemlig Formel B. Hos Uformel er der mere gang i gaden, lokalerne var tidligere en stripklub, for Christ’s sake. Her er indrettet i mørke toner og guld i en natklubagtig stemning.

I køkkenet står køkkenchef og medejer Frederik Rudkjøbing, tidligere Rasmus Kofoeds assistent til Bocuse d’Or, hvilket betyder, han også har vundet VM for kokke.

Køkkenstilen er dogmefri og kan spænde over alle genrer, og man vælger som man har lyst fra kortet, hvor hver ret koster omkring 120 kr.

Find Uformel her.

Amass

Amass er urban cool, beliggende ‘ude på landet’ på Refshaleøen i et kæmpe lokale med uendeligt til loftet og kunstnerisk graffiti på væggen. Køkkenchef er Matt Orlando, tidligere køkkenchef hos Noma, og så ved man vist godt, hvor skabet skal stå. Stilen herude er eksperimenterende, men velsmagende og bæredygtigt som få andre. Man møder mange ting i ingredienslisten, man måske ikke har hørt om eller smagt før, men lad dig bare flyde med strømmen, der er virkelig styr på sagerne herude.

Find Amass her.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Fermented Potato Bread, Sunflower Seed, Kale, Padron Pepper #amass

Et opslag delt af Amass Restaurant (@amassrestaurant) den

Pony

Pony er Kadeaus lillebror og serverer legesyg mad fra den minimale lokale på Vesterbrogade.

Deres menu hedder selvfølgelig Ponyspark, og her får man 4 retter nordisk gourmet-light for lige under 500 kr.

Læs også: Vores bud på toppen: Her får du Københavns 10 bedste pizza

Ellers kan man snuppe fra kortet og komme alverdens smage rundt på en enkelt aften, idet køkkenet sagtens kan begå sig i de nordiske discipliner samt de eksotiske smage, hvis det falder dem ind.

Find Pony her.

Barr

Barr ligger i Nomas tidligere lokaler ud til havnen og er da også Nomas lillebror.

Køkkenchef er den jyske mesterkok Thorsten Schmidt, som efter utallige studieture, testkørsler og gastronomisk arkæologi har fundet frem til den regionale madsjæl som er mere til øl end vin, som han serverer i de smukke gamle pakhuslokaler.

Det betyder masser af kål og svin, frikadelle og schnitzel.

Find Barr her.

Anarki

Ironisk at netop den stille bydel Frederiksberg byder på en restaurant ved navn Anarki, men der er faktisk god mening bag optrinnet.

Herinde bliver der nemlig rusket lidt op i den ellers klassiske måde at servere mad på – kortet er fyldt med andehjerter på toast, kalvehjerter i flødesauce og vafler med skinke og trøffelmayo.

Også på vinsiden er der masser at lege med, og på trods af at ejeren, Christian Thorsholt, er dobbelt danmarksmester for sommelierer, så føler man sig godt guidet, også som begynder.

Søsterrestauranten Melee, fortjener bestemt også et besøg.

Find Anarki her.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Pulpo, ajo blanco og modne tomater #restaurantanarki #pulpo #bistro #bibgourmand #fredriksberg #ajoblanco

Et opslag delt af Restaurant Anarki (@restaurant_anarki) den

Tapa del Toro
Tapas kan være en gudespise. Og sådan er det heldigvis hos Tapa del Toro, som både ligger i Torvehallerne, i Tivoli Food Hall og i lufthavnen.

Køkkenchef Sune Rothenberg Lind er en spansk gastro-mester og har selv fundet, håndplukket og importeret de fleste råvarer selv.

Det kan selvfølgelig smages og så gør det jo heller ikke noget, at her altid er sydlandsk hygge-stemning.
Torvehallerne, Tivoli Food Hall, Københavns Lufthavn

PR Foto

Restaurant Wilhelm
Restaurant Wilhelm hygger sig i et oldgammelt bindingsværkshus med masser af charme lige ved Nikolaj Kirke.

Her serverer de talentfulde kokke gourmet-light til yderst rimelig penge – omkring 350 kr. for 4 retter. Deres motto er ‘skoven i byen’, da de finder inspiration i den grønne natur. De serverer vildt fra jord og sø.

Skudt, fanget med harpun eller plukket med tommeltot og pegefinger, og det er generelt meget svært ikke at have en god aften herinde. Servicen er kompetent og personlig.
Nikolajgade 18

Foto: Rasmus Kramer Schou

Bange for at misse nyt om Kbh? Meld dig til MigOgKbhs nyhedsbrev. Vi lover, det er godt.
Altid nyt på Facebook. Lækre billeder på vores Instagram.

Punk Royale
En at byens mest vanvittige restauranter er Punk Royale.

Selve stedet ligner noget, der er løgn – graffiti og skramlestole, men det er helt med vilje, for herinde er det hele yderst løssluppent. Indtil man smager maden.

Kontrasten er nemlig, at de hærgede omgivelser, høje musik og røgmaskine til trods, så sender køkkenet luksus ud i form af caviar, foie gras, pigvar og trøfler i alle mulige velsmagende afskygninger.

Punk Royale er en oplevelse, hvis man skal prøve noget, der helt ærligt – er pissesjovt. 995 for hele aftenen er faktisk et fund, kvaliteten taget i betragtning.
Dronningens Tværgade 10

PR Foto

Brus Food
Det store øl-brygger hus på Nørrebro, som huser To Øl har også en restaurant, nemlig Brus Food. Køkkenchef er Christian Gadient, som tidligere har været køkkenchef på Michelinrestauranten Marchal samt vundet årets ret.

Så man kan måske godt fornemme, at maden her på Brus Food ikke just er som på enhver anden ølbar.

Køkkenstilen er inspireret af hele verden, men med stram fokus på velsmag og  teknikker fra køkkenchefens skarpeste skuffe.  Helt genialt til en afslappet aften, hvor man gerne vil forkæles lidt ekstra. Eller før man smutter i Empire Bio, som ligger i samme bygning.
Guldbergsgade 29F

Foto: Rasmus Kramer Schou

Kødbyens Fiskebar
Der er de der steder, der bare altid er en sikker havn. Sådan er det i Kødbyen, hvor fisken svømmer i baren. Industrielt klinkemiljø og urban tilbagelænethed mixes flot og lækkert i de stilsikre serveringer.

Stilen er moderne nordisk, men aldrig bange for at ryge et smut til det klassiske køkken.

Deres søsterrestaurant Musling lige ved Torvehallerne er bestemt også et besøg værd.
Flæsketorvet 100

PR Foto

Rebel
På Rebel i Store Kongensgade er der ikke så meget fikumdik. De gider ikke bruge tiden på lange forklaringer og fast overlæbe. Herinde vil de bare gerne lave det bedste mulige mad – og det mål rammer de faktisk rigtig flot.

Stilen er gourmet-bistro, med både menuer og a la carte og man støder heldigvis ofte på den slags retter, som det franske køkken har gjort berømte.

Lokalerne er elegant holdt i mørke farver, og der grines tit højt om bordene.
Store Kongensgade 52

PR Foto

Kiin Kiin Bao Bao
En bao er en dampet rismelsbolle med fyld. Hvis ikke du allerede har smagt den, så af sted nu mod Kiin Kiin Bao Bao.

Thai-kongen Henrik Ydes restaurant på Vesterbro er en designperle af karat. Smukt indrettet med håndværksmæssig trædesign og menuen byder alt det bedste fra Asien i en slags tapas stil, hvor maden kommer, når den er klar.

Man kan snildt få en fantastisk aften herinde uden at blive ruineret, men det smager også så godt, at man altid lige bestiller lidt ekstra retter.
Vesterbrogade 96

Foto: Rasmus Kramer Schou

The Market
At spise på The Market er som at vinde en asiatisk tombola med frit valg på alle hylder.

De har simpelthen taget deres egne yndlingsretter fra de forskellige asiatiske køkkener, givet dem et twist og serverer dem i en energisk storbystemning med kæmpe bar og åbent køkken.

Læs også: Vores bud på de 10 i toppen: Her får du Københavns bedste cocktails

Man kan komme omkring alt fra japansk wagyu til en thailandske wok-retter. Lige inde ved siden af ligger deres italienske restaurant, og overfor PS Bar, som begge også kan anbefales, hvis man er ude efter en god aften.
Kristen Bernikows Gade 9-11

Foto: Rasmus Kramer Schou

PMY
PMY er en forkortelse af P for papas (kartoffel), M for majs og Y for Yucca – og hvis man er gastronomisk bezzerwizzer, så kan man også koble de tre ingredienser op på Mexico, Peru og Venezuela.

Læs også: Vores bud på toppen: Her er Københavns bedste gourmetrestauranter

Restauranten lige bag Det Kongelige Teater er super afslappet og en sydamerikansk ulv i fåreklæder.

Kokkene herinde er toptunede og har styr på både smag og teknik. Hos PMY får du mad, som du nok ikke har prøvet før, men meget gerne vil prøve igen.
Tordenskjoldsgade 11

Foto: Rasmus Kramer Schou

Restaurant Kaptajn
Lige ved Sortedam Dossering er Restaurant Kaptajn gået i land.

Smukt indrettede, relativt store lokaler emmer af hygge i de bløde lædersofaer med udkig fra de vinduer der omkranser hele hjørnet. Kaptajn er startet af holdet bag vinbaren på Vesterbro, Ancestrale (også rigtig god) så selvfølgelig har de styr på deres (natur)vin herinde.

Læs også: Vores bud på toppen: Her får du Københavns 10 bedste pizza

Ligesom køkkenet har styr på maden – under 100 kr. pr. ret, og det er, målt på kvalitet kontra pris, noget selv sømænd gerne ville betale for, hver gang de går i land.
Sortedam Dossering 45a

PR Foto

Bange for at misse nyt om Kbh? Meld dig til MigOgKbhs nyhedsbrev. Vi lover, det er godt.
Altid nyt på Facebook. Lækre billeder på vores Instagram.

Genialt med børn: Gratis krea-dage i Påsken

Skrevet af: Rasmus Kramer Schou
Københavnstrup PR Foto
Københavnstrup PR Foto

Ok, så Påsken står for døren med alle sine æg og krævende børn.

Der er hjælp at hente for de desperate forældre, når der er ganske gratis krea-dage i Københavnstrup.

Det sker på Lundebakken 1 i Nordvest og kører både torsdag 18 april og fredag 19 april kl. 10 – 16.

Læs også: Legendariske Lonely Planet: Her er de 15 fedeste gratis oplevelser i Kbh

Her kan man blandt meget andet hoppe ombord i de her favorit-aktiviteter:

Mini-cirkus
street food
ansigts-maling
musik
hækling
sæbe-dekoration
Harry Potter-tryllestave
syning
genbrugs-kunst
drømmefangere
træ-figurer,
fjer
foam-clay
smykker
malerier
keramik

I langt de fleste af de kreative workshops, er det fuldkommen gratis at deltage.

Der kan dog være enkelte boder, hvor  materialerne koster lidt, men så er der også noget, du kan tage med hjem.

Èt like på MigOgKbh’s Facebook og du er altid opdateret om Kbh.

Hvad: Krea-dage i Københavnstrup
Hvor: Lundebakken 1, 2400 København NV
Hvornår: Torsdag 18 april og fredag 19 april  – begge dage kl. 10 – 16
Hvor meget: Gratis
Hvordan: Læs mere på Facebook her eller på deres hjemmeside her 

Københavnstrup PR Foto

Få et hurtigt overblik: Det kan du lave i Påsken i København

Skrevet af: Camilla Lützhøft Stahlschmidt
Reffen, foto Rasmus G. Sejersen
Reffen, foto Rasmus G. Sejersen

Hvad skal du lave i påskeferien? Der er massevis af fede aktiviteter og events i København – både for børn og voksne.

MigogKbh giver dig overblik over, hvad der sker i byen.

Et af Danmarks største loppemarkeder

Det kæmpestore loppemarked, som tidligere har holdt til i Forum, er flyttet til Bella Center, og skærtorsdag og langfredag skal der igen loppes til den helt store guldmedalje.

Loppemarkedet er et af Danmarks største, og hundredvis af stadeholdere er klar til at sælge ud af brugskunst, antikviteter, legetøj, møbler og meget, meget mere.

Læs mere i vores artikel her.

Hvad: Loppemarked
Hvor: Bella Center, Center Blvd. 5, København S
Hvornår: Torsdag 18. april kl. 10-17 og fredag 19. april kl. 10-16
Hvor meget: Entré 40 kr. Børn under 12 år kommer gratis ind, hvis de følges med en voksen.

Foto: Samy Khabthani

Guldbrag i Parken

F.C. København tager imod F.C. Midtjylland i Telia Parken torsdag aften, og der er lagt op til den helt store guld-duel.

Lige nu er FCK fem point foran de forsvarende mestre fra Midtjylland, og med en sejr på hjemmebanen vil Byens Hold øge afstanden ned til midtjyderne med hele otte point.

Flere end 25.000 har allerede sikret sig plads, så det bliver et brag, som du stadig har mulighed for at blive en del af.

Læs mere i vores artikel her.

Hvad: FCK – FCM
Hvor: Telia Parken
Hvornår: Skærtorsdag 18. april kl. 18.00

PR-foto, Malmø International Food Festival

International madfestival i Malmø

Der er god grund til at tage en tur over sundet i påsken. En række madglade folk har nemlig skabt et omrejsende streetfood-marked, som besøger svenske byer på skift og lige nu er at finde i Malmø.

Her fyldes Gustav Adolfs Torg og Södergatan af mere end 30 boder fra 15 forskellige lande – blandt andet Mexico, Italien, Frankrig og Ungarn.

Læs mere i vores artikel her.

Hvad: Malmø International Food Festival
Hvor: Gustav Adolfs Torg og Södergatan, Malmø
Hvornår: 17.-21. april 2019
Hvordan: Læs mere på Facebook

Experimentarium. Foto David Trood

Tag ungerne med på Ægsperimentarium

Hver dag i påskeferien gemmer de ansatte på Experimentarium 100 chokoladepåskeæg, og så er det ellers bare om at afsøge krinkelkrogene i Sansetunnellen, Lyslabyrinten og resten af det nye og dobbelt så store science center.

Der er desuden masser af æggerelaterede events, og så genåbner ’Den Interaktive Tagterrasse’ med 1.850 m2 interaktive oplevelser under åben himmel, en strålende udsigt over København og forhåbentlig masser af skøn forårssol.

Læs mere i vores artikel her.

Hvad: Ægsperimentarium
Hvor: Experimentarium, Tuborg Havnevej 7
Hvornår: Weekenden 13.-14. april: Kl. 10 – 19. Mandag til onsdag 15. – 18. april: Kl. 9:30 – 18. Skærtorsdag til påskedag: Kl. 10 – 19. 2. påskedag: Kl. 10 – 18
Hvordan: Læs mere her

Frikadeller fra GuldToGo Foto Umut Ra Sakarya

Bliv danmarksmester i frikadellespisning

Er du vild med frikadeller og god til at spise mange af dem på meget kort tid? Så kig forbi GuldToGo lørdag og vis, hvad du dur til.

Her afholdes et uofficielt DM i frikadellespisning, hvor det gælder om at spise flest frikadeller på fem minutter.

Vinderen får en middag på GuldToGo til 4 personer med integrationsmenu, 1 flaske Fernet Branca og Fri øl i 2 timer. Og Selvfølgelig Frikadelle Diplomet som alle og enhver vil have hængende derhjemme!

Hvad: Danmarksmesterskab i frikadellespisning
Hvor: GuldToGo, Ryesgade 63, København Ø
Hvornår: Lørdag 20. april kl. 16.00
Hvor meget: 150 kr.
Hvordan: Læs mere her og meld dig eller din ven til lige her

CPH Art Space, PR-foto

Kunst i Nordhavn

Arrangementet CPH Art Space beklæder vægge og lofter i Dockens rå lokaler i Nordhavn med kunst fra 19. til 21. april.

Mere end 60 udvalgte kunstnere udstiller deres værker på megavægge, og hvis du ser noget, du kan lide, kan du købe det.

Billetter koster 40 kr. i forsalg og 60 kr. i døren. Køb billet og læs mere om kunstnerne her.

Hvad: CPH Art Space

Hvor: Docken, Færgehavnsvej 35, Nordhavn
Hvornår: 19.-21. april kl. 10.00-16.30

Hvor meget: 40 kr. i forsalg og 60 kr. i døren

Fælle påskefrokost på Vesterbro

I Absalon er der ofte fællesspisning, hvor man kan møde nye mennesker og indtage sin aftensmad i godt selskab, og fredag og lørdag er Sønder Boulevards sjove kulturhus klar med en påskeudgave.

For 200 kr. kan du spise med, og dine venner er selvfølgelig også velkomne. Udover middagen byder aftenen på musikbanko, og du kan slå dig løs på dansegulvet frem til kl. 02.

Se menuen og læs mere på Facebook.

Hvad: Påskemiddag

Hvor: Absalon, Sønder Boulevard 73, København V
Hvornår: Fredag 19. april og lørdag 20 april kl. 17-02
Hvor meget: 200 kr.
Hvordan: Køb billet til fredag her og lørdag her.

Foto: Facebook side

Påskehygge på Reffen

Refshaleøens kreative og velsmagende marked, Reffen, har events for både børn og voksne i påsken.

De små kan bl.a. puste æg, lave slim og blive malet i ansigtet, og for de voksne er der ølsmagning og bingo.

Se hele programmet her.

Hvad: Påskehygge
Hvor: Reffen, Refshalevej 167, København K

Hvornår: 13.-21. april

Tid til at få skiftet vinduer?: Vinduesgrossisten kører med 40% hele påsken

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Foråret er i luften, og mange husejere udnytter årstiden til at få gjort noget ved de ting, der trænger til en kærlig hånd – om det så er haven, der skal have en overhaling eller vinduerne i huset, der skal udskiftes.

Påsken er lige om hjørnet og det er måske nu, at man har tiden til at få målt op derhjemme og få skabt et overblik over, hvad der trænger til at blive fikset eller udskiftet.

Derfor er det jo helt oplagt, at Vinduesgrossisten lige nu kører en ekstraordinær påskekampagne, hvor man sparer hele 40 procent på alle køb til og med 2. påskedag.

Du får rabatten ved at nævne, at du har læst det på MigOgKbh.

”Foråret er faktisk bedste tidspunkt at få skiftet vinduerne, så det er nu, man skal tjekke om vinduerne trænger til en udskiftning,” fortæller Mia Sloma Isbak, Marketingansvarlig ved Vinduesgrossisten, til MigOgKbh.

Hjælpen er kun ét klik væk

Vinduesgrossisten er en af landets førende online udbydere af vinduer og døre, og det skyldes ikke kun den yderst skarpe pris, hvor man sparer det dyre fysiske mellemled.

”Man handler direkte med os, og man kan altid få kontakt med vores eksperter på hjemmesiden. Selvom alt er online, er den personlige rådgivning også meget vigtig for os.

Der sidder en fysisk person bag den online chat på hjemmesiden, og derudover kan man altid få hjælp via Facebook, e-mail eller over telefonen.

Det sparer samtidig masser af tid, fordi man kan få hjælpen med det samme af vores kompetente specialister,” siger Mia.

VInduer specialfremstilles på egen fabrik

Hjemmesiden er bygget helt enkelt op, hvor man bliver ført igennem de enkelte skridt – lige fra valget af materiale, rude, opmåling osv.

Går man i stå undervejs, er eksperterne kun ét klik eller telefonopkald væk.

”Efter bestillingen går vi i gang med at specialfremstille alt. Alt bliver lavet fra bunden på vores egen fabrik. Dermed sikrer vi, at alt er lavet korrekt efter kundens ønsker,” forklarer Mia.

Lige nu kan du være med i lodtrækningen om et gavekort på 5.000 kr. til køb af nye vinduer/døre:

Gennemsigtige og skarpe priser

Udover den rette rådgivning, er spørgsmålet jo altid; hvad koster det?

Men den er der også mere kontrol med hos Vinduesgrossisten, fordi man får den direkte pris for vinduerne med det samme.

”Normalt skal man jo vente på et tilbud i flere uge. Her giver vi prisen up front, og vi kan endda give en estimeret leveringstid, når man har bestilt,” fortæller Mia.

Kvalitet over hele linjen

Selvom Vinduesgrossisten har både gennemsigtige og skarpe priser, bliver der ikke slækket på kvaliteten.

Alle vinduer er CE-mærkede med lavenergiruder, og de bliver produceret specifikt efter de mål, man opgiver på hjemmesiden.

Der bliver udelukkende brugt langsomt-voksende kvalitetsfyr, som er kendt for dets styrke og holdbarhed.

Holdbarheden gør sig også gældende i beslagene, som alle er opgraderet med en gratis sikkerhedspakke, der gør indbrudstiden betydeligt længere. Derudover er der 10 års garanti på alle døre og vinduer.

Vinduesgrossistens påskekampagne med 40 % procent på alle køb kører til og med mandag d. 22. april online på Vinduesgrossisten.dk, hvor du også finder den helt rette rådgivning.

Husk og nævn at du har læst om kampagnen på MigOgKbh.

Derudover kan du også finde inspiration i Vinduesgrossistens showroom i Byggeforum København, Amager Landevej 171B, 2770 Kastrup.

Du finder åbningstiderne lige her.