Hjælp til at præstere under pres

Skrevet af: Redaktionen

Lær at håndtere eksamens- og præstationsangst

-og hjælp andre med at håndtere deres!

Du har sikkert oplevet, at vi alle reagerer forskelligt i situationer, hvor vi skal præstere som for eksempel  til en vigtig eksamen, en spændende jobsamtale eller andre former for møder? Nogle har det helt fint med at skulle være i fokus og præstere, mens andre derimod kan have det anstrengt og måske endda lide af eksamens- eller præstationsangst. Uanset hvordan vi reagerer, så er det helt naturligt – og det er noget man kan arbejde med at forbedre.

Har du lyst til at kunne hjælpe børn, unge og voksne, som er særligt udfordret i situationer, hvor der skal præsteres, så kom og få viden, stof til eftertanke og nye handlemuligheder. Gennem terapi og coaching kan du nemlig hjælpe andre med at bekæmpe deres eksamens- og præstationsangst, øge deres selvtillid og give større selvbevidsthed.

Den 4. marts 2020 kan du komme til foredrag på Dansk NLP Institut i København og høre med, når Mogens Gaardbo, der er NLP-psykoterapeut, giver dig redskaber, som du kan bruge aktivt til at hjælpe andre med deres eksamens- eller præstationsangst.

Læs mere og tilmeld dig foredraget her.

Tag psykoterapeut uddannelsen på deltid på Dansk NLP Institut

Har du interesse for mennesker og lyst til at arbejde med din forståelse af dig selv og dit samspil med andre? Vil du gerne kunne hjælpe andre gennem samtaleterapi og coaching? På Psykoterapeut uddannelsen på Dansk NLP Institut får du færdigheder, der gør dig i stand arbejde professionelt med psykoterapi. Uddannelsen er baseret på klassiske psykoterapeutiske teorier og giver dig redskaber, som du kan bruge i praksis.

Den 4-årige godkendte psykoterapeut uddannelse på Dansk NLP Institut tages som et deltidsstudie med plads til fuldtidsarbejde og familieliv ved siden af. Under uddannelsen bliver der opbygget faglige og personlige kompetencer, der kan anvendes både professionelt og privat.

Bliv klogere på psykoterapeut uddannelsen i København.

En NLP coach udvikler sig både personligt og fagligt gennem uddannelsen

På Dansk NLP Institut bliver der ikke kun uddannet psykoterapeuter – du har også mulighed for at gøre karriere indenfor blandt andet coaching.

Som NLP Coach får du udover coaching tilgangen, effektive kommunikations- og forandringsværktøjer, der kan skabe forandring både nu og her og på sigt. En NLP Coach har gennem undervisningen og grundig træning udviklet sig både personligt og fagligt og står derfor stærkt med sine kompetencer til at anskue mennesker, kommunikation, konflikter og konfliktløsning fra en anden synsvinkel.

Få mere information om vores Coachuddannelse i København her.