Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Hvis der findes en ting, hvor man ikke skal gå ned på kvalitet, er det sex

Af Annoncør

Der findes en utroligt mange ting i denne verden, man kan spare penge på, ved at gå lidt ned i kvalitet. Og nogle gange er det helt berettiget som forbruger, at man gør dette. Men når det handler om sex, så er der kun én vej. Topkvalitet til en ordentlig pris. Se kan have tre formål. Det skal være sjovt, det skal lave børn, eller også skal det begge dele. Hvis sex udelukkende er for sjov, så behøver beskyttelsen ikke kun være en ulempe. Den kan faktisk bidrage til akten. 

Kondomer i god kvalitet er praktiske og sjove

Det er på tide at glemme idéen om, at det altid er pigen, der skal beskytte sig. Men det er også på tide at forkaste forestillingen om, at kondomer er kedelige. Det er absolut ikke tilfældet. Køb kondomer hos Kondomland.dk, og du vil få indblik i en helt ny verden, hvor man tager dit sexliv alvorligt. 

Et kondom er ikke bare et kondom

Kondomer har jo som bekendt én eneste funktion. Men kondomer behøver ikke kun være et præventionsmiddel. Kondomer kan meget mere end det. De kommer i et utal af størrelser, med mange forskellige smage. Og hvis du bestiller fra et ordentligt sted, så behøver du aldrig bekymre dig. Men vær sikker på dit indkøbssted. 

Hvad siger du til udvalget?

Når det drejer sig om kondomer, så er det vigtigt, finder en professionel virksomhed. Kondomer kan nemlig mere end bare at beskytte. Du kan finde et abnormt udvalg, hvis bare du gør dig klart, hvad du har brug for. Som par kan I eksperimentere med riller i kondomet, eller andre gadgets, der kan vende om og ned på jeres sexliv. 

Sex er sundt

Det er sundt for alle at dyrke sex. Alle der deltager i aktiviteten kommer til at mærke en fysisk forskel. For nu at sige det kort; sex er sundt. Men det er søreme også sjovt. Derfor skal du ikke lade dig skræmme af de meldinger, der kommer fra officielt hold. Sex forbliver noget, vi kan have sammen. Sex er universelt, og vi har brug for det. Sex er nødvendigt. Det er kondomer også. 

Del artikel

Andre læser også