ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hvorfor er linkbuilding godt for din forretning?

Af Redaktionen

En virksomhed skal hele tiden være opmærksom på at holde sig opdateret i forhold til, at få mest muligt ud af virksomheden. Ideer og kreativitet er flyvsk, og der er ofte nye metoder at tage i brug for et endnu bedre resultat. Mange virksomheder benytter sig af diverse online marketing strategier, og det har vist sig ikke at være en helt dårlig idé.

Online marketing opper hjemmesider

København er en stor by med forskellige virksomheder så langt øjet kan se. Dette betyder at den interne konkurrence er hård og til tider nådesløs. Meget forretning foregår i dag online, og derfor er det værd at prioritere en webside. Marketing har altid været ideelt til at vække befolkningens opmærksom, men det er vigtigere end før, da det nu skal gøres online også. Der findes flere forskellige online strategier, og det er omdiskuteret hvad for en der giver det bedste resultat. Igennem nyere statistikker har der dog været en stigning i succes ved brug af linkbuilding. Men hvad er linkbuilding? Denne effektive strategi benyttes ved hjælp af andre hjemmesider. Disse skal nemlig linke til din, da det både kan tiltrække opmærksomheden fra besøgende af den pågældende hjemmeside, men også kan give virksomheden en højere rang hos Google. Dette sker fordi almindelige links fra andre hjemmesider til din, bliver set som anbefalinger igennem Googles øjne.

 

Linkbuilding kan fremme virksomheder

Linkbuilding er ikke ”bare” en smart strategi. Det kan rent faktisk gøre en stor forskel for din forretning. Måden hvorpå dette foregår, er ved at linket til din hjemmeside ikke blot bliver set som en anbefaling på Google, men det er også en måde hvorpå søgemaskiner og mennesker lettere kan finde frem til dit indhold. Imellem tonsvis af hjemmesider, så kan det være svært at gøre sig bemærket iblandt befolkningen. Med linkbuilding kan det få hjemmesiden højere op i rang, og derved højere op i Google. I stedet for at nogen skal klikke igennem flere sider på Google for at finde din, så kan du være heldig at blive rangeret højt nok til at være på den første side. Dette har stor betydning for antal visninger og besøgende på lige din hjemmeside. Jo flere hjemmesider der linker til din hjemmeside, jo større vil chancen være for, at der er en gevaldig stigning i trafikken. Når der er flere besøgende på din hjemmeside, så betyder det at chancen for salg er større. For hver gang en ny person besøger en hjemmeside, så opper det sandsynligheden for salg af et produkt. Hvis ikke der bliver foretaget et aktivt salg, så kan besøgende stadigvæk snakke om hjemmesiden til andre. Når en hjemmeside får opmærksomhed, så kan det medvirke i øget popularitet. Grupper af mennesker taler sammen, og der bliver derigennem skabt omtale af den pågældende virksomhed.

 

En simpel måde at opnå et tilfredsstillende resultat

Der findes mange online strategier ude på markedet, men det er langt fra alle der kan give et tilfredsstillende resultat. De fleste strategier afhænger af hvem der benytter disse, men der er dog nogle som går igen. Linkbuilding er blevet en god og forholdsvis simpel måde at oppe aktiviteten på sin hjemmeside. Det er også en måde hvorpå der kan blive skabt mere opmærksomhed, som især kan være behøvet i en storby som København, der netop har så mange forskellige virksomheder i forvejen. Det er ikke nemt at skille sig ud med en hjemmeside, og det er derfor linkbuilding kan fungere som en slags ”anbefaling” fra andre hjemmesider. Dette kan give potentielle købere lyst til at vide mere, og det kan gøre det nemmere at finde på Google ved enkelte søgeord. Såfremt der er et ønske om at ramme en endnu større målgruppe, så kan det være en mulighed at kombinere både linkbuilding og SEO. Når to af de bedste marketingstrategier allieres med hinanden, så kan der komme et godt resultat ud af det, som dækker et bredere område, end ved kun at benytte den ene strategi. Om ikke andet, så kan det skabe den manglende omtale, som længe har manglet.

 

Del artikel

Andre læser også