ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hyppige hashabstinenser? Få behandling mod hashmisbrug

Af Annoncør

Døjer du med et hashmisbrug? Det synes du måske ikke nødvendigvis selv, men hvis du mangler en evne til at kunne holde trangen nede og oplever abstinenser, når du stopper med at ryge hash, bør du nok opsøge hjælp. Også fordi selv hvis du holder abstinenser stangen ved at ryge regelmæssigt, vil du på et tidspunkt opbygge tolerans, der gør, du skal ryge mere for at opnå den samme virkning.

Find behandling af hashmisbrug i København

Du bliver altså fanget i en ond spiral, der for det første er ret dyr på et økonomisk plan, og for det andet kan få konsekvenser for dit arbejde og dine sociale relationer. Men måske er du skeptisk over for tanken om at opsøge behandling af hashmisbrug i København, da du tænker, at behandlerne vil se ned på dig på grund af dit misbrug eller ikke kan hjælpe, fordi de ikke kender til det at tage stoffer.

Mød behandlere, der kender livet som misbruger

Realiteten er, at du faktisk kan finde behandlingssteder, hvor behandlerne er tidligere misbrugere, som kan møde dig i øjenhøjde. Før nogen form for behandling iværksættes, så finder en forsamtale sted, hvor du fortæller om din situation, og I forventningsafstemmer om behandlingens varighed og vilkår. Herefter kan behandling så gå i gang, der kan indbefatte forskellige typer terapi og samtaler.

Skal pårørende inddrages i behandlingen?

Formentlig har du pårørende, der ønsker at vide, hvordan de kan understøtte dig bedst muligt, og et behandlingssted for folk med hashmisbrug giver måske pårørende mulighed for at mødes og dele erfaringer. På den måde bliver de klædt på til at hjælpe dig fremadrettet og være obs på din tilstand.

Om du inddrager pårørende eller ej, er der efterbehandling ved visse forløb, hvor der tjekkes op på dig, der varer i nogle måneder – måske et år – så du ikke smides ud i samfundet uden sikkerhedsnet.

Del artikel