Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spis i dag

Københavnsk kæde går viralt: Amerikansk TikTok-stjerne går amok over sandwich

Af Camilla Lützhøft Stahlschmidt
Foto: PR, Joe & the Juice
Foto: PR, Joe & the Juice

Hører du til dem, der tror, at TikTok stadig ikke er andet end dansevideoer, må vi desværre meddele, at du er håbløst bagud.

En af de helt store trends på det fremadstormende sociale medie lige nu er mad, og det får den danske kæde Joe & The Juice, som startede sit eventyr her i København, nu at mærke.

Deres populære sandwich Tunacado er nemlig gået viralt på TikTok efter, at en amerikansk influencer har fået smag for den.

Brugeren @dzaslavsky med det borgerlige navn Danielle Matzon har den seneste tid delt den ene video efter den anden, hvor hun sætter tænderne i knasende sprøde Tunacado-sandwich fra Joe & The Juice, og stribevis af andre brugere rider med på bølgen.

Dronningen af Tunacado

Danielle Matzon er især kendt for sine madvideoer, og det ser ud til, at massevis af TikTok-brugere følger hendes anbefalinger og er faldet pladask for den sprøde tunsandwich lige som hende.

Kigger man på hashtagget #tunacado, møder man en strøm af sandwichvideoer, og man ser også, at Danielle Matzon har været på besøg i køkkenet hos Joe & The Juice i New York for at lære at lave favoritten.

Ifølge Elle.dk har Joe & The Juice da også døbt Danielle Matzon Tunacado-queen.

Flere af hendes videoer har hundredetusindvis af visninger, og herunder kan du se en af Tunacado-dronningens videoer, som knap 1,5 millioner har set.

@dzaslavsky www.markys.com Discount Code: DANIELLE15 #caviar #tunacado #markyscaviar ♬ Storytelling – Adriel

Joe & The Juice, som primært serverer kaffe, juice og sandwich, blev grundlagt her i København i 2002, og kæden har nu mere end 300 caféer i Europa, USA og Østasien, hvor der langes Tunacado over disken.

Er vi de eneste, der har lyst til en sprød tunsandwich nu?

Del artikel

Andre læser også