ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Udforsk byen: Københavns nye kulturfestival skal opleves på cykel

Af Camilla Lützhøft Stahlschmidt
Foto: Alana Ocaño, PR
Foto: Alana Ocaño, PR

Det er næppe gået nogens næse forbi, at København er en cykelby, hvor de lokales foretrukne transportmiddel er jernhesten.

Men nu skal københavnerne også til at tage på festival på cykel.

En ny festival ved navn Kulturetapen ser nu dagens lys, og her skal musik, mad, kunst, fest og fællesskab opleves på hjul.

Bag festivalen står kultur-entrepreneur Sophie Hardinger og kulturmagasinet Gaffa, som blandt andet har kurateret det musikalske indhold.

Formålet med Kulturetapen, som varer fra 8. til 12. september, er at få københavnerne til at udforske byen på en ny måde.

Cykelruter med oplevelser undervejs

Kulturetapen fører deltagerne rundt på tilrettelagte ruter, og undervejs vil der være mulighed at opleve både mad og kultur samt koncerter på interessante steder i byen.

Hvis man har lyst til at cykle med på den nye festival, kan man få et festivalarmbånd ganske gratis på kulturetapen.dk.

Armbåndet giver adgang til fordele og tilbud undervejs på ruterne.

Man kan blandt andet få rabat på indgangen hos kunstcentret Copenhagen Contemporary, og så er der lækre sager som øl, kaffe, kage og Vermouth til gode priser.

Hop op på cyklen

Kulturetapen begynder ved Lokomotivværkstedet onsdag 8. september fra klokken 16.00 til 18.00, og herfra kører alle deltagerne i samlet flok tourens første etape, inden der rundes af med en økologisk langbordsmiddag hos BaneGaarden.

De efterfølgende dage byder ligeledes på cykelruter gennem byen med spændende stop undervejs, og hver aften sluttes der af med festlige events med musik og mad.

Man kommer blandt andet forbi Byhaven, Copenhagen Distillery samt Broens Gadekøkken, og lørdag er der Final Party på madmarkedet Reffen på Refshaleøen.

Har man ikke fået nok af at træde i pedalerne på jernhesten, når man når til søndag, kan man komme ud at opleve den grønne cykelrute langs Amarminoen i anledning af Naturens Dag.

Se mere på kulturetapen.dk.

Hvad: Kulturetapen
Hvor: Cykelruter flere steder i byen
Hvornår: 8.-12. september 2021

Del artikel