Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Københavnske iværksættere vil forbedre din søvn med tung dyne

Af Annoncør

Knap hver anden dansker sover dårligt, men det skal være slut. Tyngdedynen Ella fra ‘anew sleep’ hjælper dig nemlig med at falde hurtigere til ro og reducerer symptomer på stress, angst og depression, og den er meget populær i Hovedstaden.

Det er vigtigt for vores helbred, at vi får en god nats søvn. Problemet er bare, at det er der mange danskere, der ikke får.

Faktisk oplever hver anden voksen i Danmark søvnbesvær ifølge den Nationale Sundhedsprofil fra 2021.

Det har den succesfulde københavnske iværksætterduo Mads Paaskesen og Kristian Larsen fundet en løsning på. Det har nemlig produceret en prisvenlig tyngdedyne, der hjælper danskere med at falde hurtigere til ro.

Tung dyne, der reducerer stress


En Tyngdedyne er en dyne med vægt i, og det er videnskabelig bevist, at den kan hjælpe med at reducere symptomer på stress, angst og depression samtidigt med, at den får forbrugeren til at falde hurtigere til ro.

Blandt årsagen til det er, at kroppen, grundet vægten fra dynen, får samme følelse, som når den bliver omfavnet med fx et kram.

Vigtigheden i at prioritere ikke kun søvn, men også at nedbringe stressniveauet er vigtigere end nogensinde. Tal fra Psykiatrifonden viser således, at mere end hver fjerde unge har opsøgt læge eller været fra frameldt studie på grund af for højt stressniveau.

Særligt skidt ser det ud for unge kvinder mellem 16-24 år, hvor 52,3 procent har et højt stressniveau, og det er altså her, at dynen kan være med til at bidrage til at nedbringe det.

Lækkert livsstilsprodukt


Dynen er ikke en ny opfindelse. Tidligere har de blot været meget dyre at producere og dermed også at sælge. Samtidigt har de været meget larmende, fordi vægtboldene i dynen raslede.

I dynerne fra ‘anew sleep’ kommer vægten fra mikroskopiske glaskugler, så det ligner og føles som en normal, men dog tungere, dyne, og derfor larmer den heller ikke. Samtidigt er den produceret som et praktisk og lækkert livsstilsprodukt til dem, der forstår vigtigheden i at prioritere og forbedre sin søvn.

Det er dog også vigtigt at pointere, at dynen ikke kurerer forbrugerne for stress, angst eller depression – og at det ikke udelukkende sikrer en bedre søvn, men at det bidrager til det.

Vægten af dynerne varierer alt mellem 5-13 kg. alt afhængig af forbrugerens egen vægt.

Succesfulde iværksættere bag


Iværksætterparret Mads Paaskesen og Kristian Larsen, der står bag virksomheden, har en række virksomheder bag sig. Blandt andet stiftede de bureauet PL & Partners, der blev det første certificerede Facebook-bureau i Danmark.

Siden starten på ‘anew sleep’ er salget buldret afsted og særligt i hovedstadsområdet har der været fart på. Således er over en tredjedel af alle salg kommet fra København.

Læs mere på anewsleep.dk

Del artikel

Andre læser også