MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Mærk friheden: Kør til sommerens oplevelser i en lækker bybil

Af Camilla Lützhøft Stahlschmidt
Foto: PR, SHARE NOW
Foto: PR, SHARE NOW

Sol og varme er over os, og det er tid til at nyde sommerens mange oplevelser.

København har masser at byde på, men der er også mange gode grunde til at tage på udflugt i resten af Danmark – og begge dele kan gøres både nemt, bekvemt og med stil.

Når du skal ud på eventyr denne sommer, kan du leje en lækker bybil lige, når det passer dig.

Den populære bybilstjeneste SHARE NOW har hele otte forskellige bilmodeller, der alle er klar til at suse ud i solskinnet med dig.

På tur med vennerne eller familien

Skal du og vennerne eksempelvis en tur til Bellevue nord for byen for at solbade og køle ned i bølgen blå, kan I leje en elbil på dagen – for eksempel den fikse Fiat 500e, som er en opgraderet, grøn udgave af den velkendte italiener.

Er det familien, der skal på udflugt til Bakken i Dyrehaven, kan I leje en rummelig BMW X1 med god plads til både store og små.

SHARE NOW har bybiler til de fleste sommerture. Det gælder både dem, der blot går fra en bydel til en anden, og de længere af slagsen.

Du kan tage vennerne med i en bybil, når I skal i sommerhus. Foto: SHARE NOW

Tag bybilen med i sommerhus

Bybilerne fungerer som et fleksibelt og smart alternativ til egen bil og offentlig transport, og du kan tage dem direkte fra gaden lige, når det passer dig.

Modsat delebiler behøver du ikke at parkere en bybil på en fast stamplads, da bybiler kan bruges frit og blot stilles inden for SHARE NOW’s operationsområde, når du er færdig med din sommerkøretur.

Skal det være ekstra nemt, kan du pre-booke din bybil og få den leveret tæt på din adresse, og samtidig kan du få bilen leveret ekstra rengjort.

Du vælger selv, om bilen skal være din i kort tid eller en længere periode, og du kan endda leje den i op til 10 dage, hvis du ønsker det.

Skal du tilbringe en uge i sommerhus eller besøge familien på landet, kan du altså have en lækker bybil med dig på hele turen.

Du kan leje en bybil lige, når det passer dig. Foto: SHARE NOW

Populært hos københavnerne

Du kender måske allerede SHARE NOW fra bybilledet, for bybilstjenesten har været at finde på vejene siden 2015.

SHARE NOW har over 700 biler, hvoraf mere end to tredjedele er elbiler, og flere end 134.000 mennesker benytter allerede virksomhedens bybiler.

Bybilerne er særligt populære hos københavnerne, da mange har brug for, at det skal være nemt og fleksibelt at komme rundt både i og uden for byen.

Hvis du vil leje en bybil, kan du melde dig til på få minutter via SHARE NOW-appen, og når dit kørekort er valideret, kan du booke en bil og tage af sted på sommertur.

Læs mere om SHARE NOW her

Del artikel

Andre læser også