Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Koster 100 millioner: Danmarks dyreste villa ligger midt i København

Af Camilla Lützhøft Stahlschmidt
Foto: Claus Borg & Heilesen
Foto: Claus Borg & Heilesen

Alt efter, hvor du er i landet, er der mange millioner kroners forskel på,  hvor stort et beløb du skal have op af lommeforet, for at købe villaen med områdets største prisskilt.

Det skriver boligmediet Boliga.dk, der har samlet de dyreste huse til salg i hver landsdel i øjeblikket.

For eksempel behøver du ikke nødvendigvis være mangemillionær for at overtage nøglerne til huset med det største prisskilt på Bornholm – der er det billigste af de dyre boliger på listen.

Derimod skal du være rigtig godt ved muffen, hvis du skal prale af at erhverve dig hovedstadens dyreste villa.

Foto: Elbæks Ejendomsmægler

Nordsjælland

Det kan godt være, at du skal betale et beløb, der næsten er oppe at kysse 80 millioner kroner for det dyreste villaudbud i Nordsjælland, der ligger udenfor Hørsholm.

Men så får du også næsten 700 kvadratmeter bolig i alt fordelt på et prægtigt hovedhus og to andre villaer – inklusiv en opvarmet swimmingpool, en tennisbane og 5,7 hektar jord.

Se huset her

Foto: Claus Borg & Heilesen

København

Det kommer nok ikke bag på nogen, at landets dyreste villa ligger lige midt i hovedstaden.

Byhuset – som altså er det mest eksklusive, det københavnske boligmarked har at byde på lige nu – er en palæejendom fra 1757, der indeholder mere end 400 kvadratmeter bolig og ligger tæt på Christiansborg.

Prisen lyder på det runde beløb af 100 millioner kroner.

Se huset her

Foto: Ejendomsmæglerfirmaet Hensrik

Sjælland

Når man bevæger sig væk fra hovedstaden og Nordsjælland, er det i Roskilde, at man ifølge Boliga.dk finder Sjællands dyreste villa.

Her kan du købe en 195 kvadratmeter stor 30er-villa i funkisstil med udsigt til byens domkirke og fjorden til den nette sum af 20 millioner kroner.

Se huset her

Foto: Nybolig Nykøbing Falster

Lolland-Falster

På den anden side af Storstrømmen på Lolland-Falster ligger det dyreste hus helt ud til vandet på kysten syd for Nykøbing Falster.

Prisen for den mere end 500 kvadratmeter store udsigtsvilla lyder på 7.495.000 kroner, og så får du også din egen badebro med i købet.

Se huset her

Foto: Nybolig Svendborg

Fyn og Øerne

Der er også havudsigt for alle pengene på Thurø udenfor Svendborg, hvor en moderne pragtvilla fra 2012 er til salg for 24.875.000 kroner.

Det 326 kvadratmeter store hus, der indtager pladsen som Fyns dyreste, ligger nemlig på stor grund, der går helt ned til vandkanten.

Se huset her

Foto: Home Kolding Åpark

Sydjylland

Jylland kan bestemt også være med oppe i de helt store prislag; med udsigt til fjorden, svømmepøl og eget badehus er der nemlig en eksklusiv villa udenfor Kolding, som er til salg 26 millioner kroner – det dyreste i Sydjylland ifølge Boliga.dk.

Schäfferhuset er en 446 kvadratmeter stor bindingsværksvilla, der har mere end 100 år på bagen.

Se huset her

Foto: Lilienhoff

Østjylland

Havudsigten går igen i velhaverkvarteret Risskov udenfor Aarhus, hvor Østjyllands dyreste villa ligger ved vandet.

Huset er en næsten 200 kvadratmeter stor arkitekttegnet sag fra 2009 med store glaspartier ud mod bugten, som skal koste dig 26,5 millioner kroner.

Se huset her

Foto: Lilienhoff

Midt- og Vestjylland

I stationsbyen Ikast ligger Midt- og Vestjyllands dyreste hus midt i et almindeligt villakvarter: Et prægtigt palæ fra 2010 med en parklignende have, som er til salg for 25 millioner kroner.

For det beløb får du intet mindre end 749 kvadratmeter bolig, en hall med ti meter til loftet, en gildesal og en vinkælder med spanske teglsten på gulvet.

Se huset her

Nordjylland

Næsten så langt nord på som man kan komme, ligger Nordjyllands dyreste villa i Skagen med udsigt til klitterne og havet.

Det gule hus har godt 350 kvadratmeter bolig, og det er altså prisskiltet på 17 millioner kroner, der ifølge Boliga.dk sikrer det titlen.

Se huset her

Foto: EDC BornholmerBo, Rønne

Bornholm

I landlige omgivelser udenfor Rønne ligger solskinsøens dyreste villaudbud, hvor du for 6,5 millioner kroner får ikke bare én men flere ejendomme.

Med i prisen følger nemlig både hovedhuset på 230 kvadratmeter, to annekser og en stald – og så er der også hestefold og en ridebane.

Se huset her

Del artikel

Andre læser også