Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Lej en privat kok i dit eget hjem

Af Redaktionen

Der findes mange måder at holde middagsselskaber på, og der er kommet mange spændende, nye muligheder på bordet. Nu er det ikke længere sådan, at et middagsselskab betyder, at du skal slave over gryderne hele aftenen og ikke have tid til dine gæster. Der findes nemlig råd! Har du tænkt på, at du kan leje en kok i dit eget hjem? 

Fordele med at leje en kok

Når man lejer en kok bliver ens hjem en hel lille restaurant. Lej en kok i dit eget hjem og giv dine gæster en helt særlig oplevelse. Her kan du også bestemme helt selv, hvad menuen skal være, i stedet for at skulle gå på kompromis med en fast menu. Der er også mulighed for at kunne få et helt arrangement, med tjener, eventuelt sommelier, musik og vin inkluderet.

Der er ikke kun store selskaber, der bliver nemmere når man lejer en privat kok. Det er også fuldt muligt at få hjælp til selskabet.

Gør det til en særlig anledning

Det bliver ikke mere eksklusivt end, at have sin egen kok. Er det jeres bryllupsdag, valentines day, en fødselsdag eller måske et frieri? Tænk bare på hvor speciel en aften det ville blive, hvis I havde en kok og måske en sommelier, som kunne gøre aftenen fuldendt. Det eneste du skal fokusere på, er selskabet.

En privat kok er også perfekt til større anledninger. Det er nok at gøre, med at fokusere på festen og selskabet, hvis man ikke også skal stå for maden selv. En professionel kok, sørger også for at tage måltidet til et helt nyt niveau, og det er med til at gøre en hver anledning mindeværdig.

Måske er der ikke nogen anden anledning end, at gøre en helt normal dag til noget helt særligt. Når man har en privat kok, så skaber man et minde. Om du har gæster eller I kun er to, bidrager en privat kok og måske en sommelier, til at hæve oplevelsen til noget helt særligt.

Del artikel

Andre læser også