MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

I den gode sags tjeneste: Kom til luksus-loppemarked og modeshow nord for København

Af Mathilde Mågård Hansen
Foto PR
Foto PR

Søndag d. 26. marts løber succesen gadens børns luksus lopper og modeshow af stablen for tredje år i træk.

Det sker igen i BMW Jan Nygaards flotte Experience Center i Lyngby ved København under værtskab af Gadens Børns ambassadør, Bubber. 

Med TV-vært Bubber i front er der lagt op til en dag fyldt med mode, designertøj til billige priser, underholdning, lotteri med præmier, god mad og drikke, hygge og en masse kærlighed.

Alt sammen til støtte for Gadens Børns arbejde i Indien.

Til fordel for gadens børn

Det er den danske hjælpeorganisation Gadens Børn, der står bag arrangementet, som Ole Henriksen, Sarah Grünewald og Manu Sareen tidligere har været værter for. De er sammen med Bubber ambassadører for organisationen.

Loppemarkedet afholdes til fordel for børn, der lever på gaden i Kolkata, Indien og har afsæt i organisationens luksus second-hand butik på Guldborgvej 39 på Frederiksberg. 

“Jeg synes, det er en fantastisk fornøjelse at få lov til at stå i spidsen for en indsamling, der gør en forskel. 

På alle måder er det svært at forstå, at der er børn på den anden side af jordkloden, der ikke bliver regnet for noget som helst. 

Der er børn, der ikke har et hjem. Der er børn, der ikke har en familie. Der er børn, der ikke får kærlighed. Og børn, der ikke kan få et måltid mad. 

Gadens Børn er én af de organisationer, der gør en forskel for disse børn, og det er jeg både glad, stolt og beæret over at være en del af,” fortæller Bubber.

Bubber. Foto PR

Butikken har siden åbningen i oktober 2020 gjort det muligt for organisationen at sende 700.000 kr. direkte ned til de over 1000 børn på gaden, der hver dag får glæde af organisationens skoler, sundhedsklinikker, børnehjem, baby- og mødrecenter m.v. 

Køb lækkert designertøj

Til eventen er der først og fremmest mulighed for at købe lækkert designertøj fra sponsorer som Gestuz, Munthe, Lollys Laundry, Karen by Simonsen, Skall Studio m.fl. samt interiør, kunst, bøger, smykker og andre accessories til vilde loppepriser i en god sags tjeneste.

Program

Kl. 10.00: Markedet åbner
Kl. 11.00: Gadens Børns frivillige går modeshow
Kl. 12.00: Præmielotteri
Kl. 13.00: Gadens Børns frivillige går modeshow
Kl. 14.00: Præmielotteri
Kl. 15.00: Markedet lukker

Derudover kan der opleves modeshows med Gadens Børns egne frivillige, oddses i lotteriet med præmier fra bl.a. Ole Henriksen og nydes læskende drikke og mad fra Gastronomiet.

Alt er doneret, og således er hver af de 313.000 kr. indsamlet i 2021 og 2022 gået direkte at sikre gadebørn i Kolkata sundhed, uddannelse, tøj og mad.

Billet til Gadens Børns Luksus Lopper & Modeshow kan købes i indgangen kontant eller på MobilePay for blot 25 kr. Børn under 3 år er gratis.

Læs mere om arrangementet lige her.

Hvad: Gadens Børns Luksus Lopper & Modeshow
Hvor: Firskovvej 33, 2800 Lyngby
Hvornår: Søndag d. 26. marts 2023 kl. 10-15

Del artikel

Andre læser også