Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vil ansætte mange nye medarbejdere: Magasin klar til stor genåbning

Af Michael Qureshi
Magasin. Foto: PR
Magasin. Foto: PR

Siden torsdag d. 17. december sidste år, midt i årets mest travle periode, har alle Magasins fysiske forretninger været nedlukkede.

Det betød, at langt de fleste medarbejdere i perioden frem til nu har været hjemsendte.

Nu er de tilbage og i fuld gang med at gøre klar til den dag, som har været længeventet.

Julen er pakket væk, foråret er ved at blive pakket ud, og flere end 350.000 nye varer skal prismærkes.

“Vi har eksisteret i mere end 150 år, så der skal meget til at slå os ud.

Men jeg kan slet ikke beskrive, hvor meget jeg og alle vores medarbejdere glæder os til at tage hjertevarmt imod vores kunder på Kgs. Nytorv og i resten af landet. Det bliver magisk.

Lige nu bruger vi alle kræfter på at gøre klar til vores helt ekstremt meget savnede kunder, så alle kan blive budt indenfor i helt sikre rammer til nye kollektioner, smil fra medarbejderne og alle vores kendte services,” siger Magasins retail-direktør, Frederik G. G. G. Nielsen.

Under nedlukningen er ingen medarbejdere blevet opsagt, og når Magasin om få dage åbner igen, så skal der ansættes flere end 100 nye kollegaer på tværs af landets syv Magasin-forretninger.

Safety first

Endnu flere spritstandere, corona-guides, vagter, trafiktællere og trænede medarbejdere er klar til at tage imod de mange kunder.

“Vi lukkede ned som et sikkert sted at handle, og vi genåbner som et sikkert sted at handle.

I denne ombæring har vi tilmed valgt at øge mængden at spritstandere, og så har vi naturligvis igen lavet særskilte planer for vores syv forretninger i forhold til de gældende afstandskrav og smitteopsporing, så vores kunder vil opleve en maksimal sikkerhed uanset hvor i landet, de besøger en Magasin.

Vi er 100 procent klar,” siger Frederik G. G. G. Nielsen.

Alene på håndsprit og ekstra rengøring har Magasin brugt over 2 mio. kr. for at kunne sikre den maksimale hygiejne i forretningerne og bag kulisserne.

Genåbner med velkendte services

I den nedlukkede periode har Magasin gjort sit til at opretholde det store kundefokus – blot begrænset til onlineuniverset. Men fra onsdag d. 21. april kan kunderne igen få glæde af de mange services, der trods alt føles bedst, når man kan opleve og nyde dem i en fysisk forretning.

“Vi genåbner med alle vores services, som vi fra indbakkerne ved, at mange kunder har savnet. Og med både udskudte bryllupper og konfirmationer håber vi på, at alle vores eksperter for ekstra travlt i foråret og over sommeren,” siger Frederik G. G. G. Nielsen.

Magasin genåbner med følgende services: Personlig Shopper, Gave Shopper, Beauty Shopper, Lingeri Shopper, Beauty-behandlinger og Duftkonsultationer.

Alle services er fortsat tilgængelige online for alle danskere, der fortsat ikke er helt trygge ved at begive sig ud i den delvist genåbnede virkelighed.

Del artikel

Andre læser også