ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Mail med eget domæne – sådan kommer du igang

Af Annoncør

At have en mail med eget domæne gør det det nemmere at styre sin virksomhed. Læs med her og find ud af, hvad det indebærer.

Hvad er forskellen på mailhotel og webhotel?

Mailhotel og webhotel er stort set det samme. Mailhotel er et sted, hvor man kan have sin e-mailadresse med en anden adresse end de sædvanlige mailudbydere. Et webhotel er derimod et sted, hvor man kan have sin hjemmeside liggende. Men de fleste webhoteller er inklusiv muligheden for et mailhotel. Få et billigt mailhotel her.

Hvad skal man overveje, når man starter en hjemmeside?

Der er flere ting, man skal overveje, når man vælger mailhosting. Det er ikke nødvendigt, hvis man ikke får mange mails, men hvis man får mange mails, så har man brug for mere plads til at lagre dem. Det kan også være en god idé, hvis man er en virksomhed med flere mennesker, der bruger de samme mailadresser. Dette kræver et hotel, der er bygget til det og har mere plads til lagring af flere personers mails. Man skal også overveje, hvor mange funktioner man har brug for. Har man en virksomhed, der kun behøver en simpel hjemmeside, behøver man ikke nødvendigvis mange funktioner i sit webhotel, men det er en god idé at sætte sig ind i, hvilke muligheder der findes, så man kan skabe sig et overblik. Når man har en hjemmeside, uanset om den ligger på et webhotel eller ej, er det vigtigt at sætte sig ind i de mange regler. Det kunne være regler om cookies og GDPR. 

Fordelene ved mailhosting

Mailhosting er en online tjeneste, der giver brugerne mulighed for at oprette og administrere emailkonti. Det giver ofte adgang til avancerede funktioner, såsom fildeling, kalendere, opgavelister og chatrooms. Nogle hoteller giver desuden adgang til andre tjenester, såsom websider og blogplatforme. De er især nyttige for virksomheder, der ønsker at give deres medarbejdere adgang til avancerede emailfunktioner uden at skulle investere i dyre serverlicenser. De er også nyttige for personer, der ønsker at have flere emailkonti. Kort sagt inkluderer fordelene ved mailhoteller rigtig mange ting. Nogle af de bedste fordele er: 

  • Adgang til avancerede funktioner: Som nævnt ovenfor giver de ofte adgang til avancerede funktioner, såsom fildeling, kalendere, opgavelister og chatrooms.
  • Ingen serverlicenser: Mailhoteller er især nyttige for virksomheder, der ønsker at give deres medarbejdere adgang til avancerede e-mail-funktioner uden at skulle investere i dyre serverlicenser.
  • Flere konti: Mailhoteller er også nyttige for personer, der ønsker at have flere emailkonti. 

Et mailhotel er altså en rigtig god ting at have inkluderet i sit webhotel, især hvis man er en travl eller en stor virksomhed med op til flere ansatte.

Del artikel