MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Mangler du en gave til ham, der bliver student? Læs med her og få vores ideer og inspiration

Af Annoncør

Kender du en, der får huen på her til sommer? Dette kunne for eksempel være din ven, din søn, din nevø eller nogen helt fjerde. En sådan begivenhed skal selvfølgelig fejres og dertil giver man gerne en gave, men det er ikke altid ligetil at finde på en gave, som gerne skal falde i god jord. Gaver kan for det mest, og heldigvis, byttes, men hvis du læser med videre i denne artikel får du tips og forslag til ting og sager, som med garanti er populære iblandt drenge eller unge mænd, som de jo efterhånden er blevet i løbet af deres ungdomsuddannelse. 

Annoncørbetalt indhold leveret af: Spreeglee

Tøj og accessories

Tøj og mode er under ingen omstændigheder kun for piger og kvinder, og personligt udtryk er i lige så høj grad betydningsfuldt for drenge og mænd. Du skal altså slet ikke være bange for at give bløde pakker til studenten, og gaven bliver med sikkerhed taget godt imod, hvis den indeholder tøj fra moderne og stilede brands som eksempelvis Han Kjøbenhavn. Det københavnersmarte tøj kan købes på Spreeglee, men her kan man ydermere finde tøj fra andre brands som er in blandt studenterne, så de kan gå deres festligheder og fejringer stilbevidst i møde. 

Udstyr og gadgets

Mange drenge i den alder har også typisk en hobby, som de gerne dyrker. Derfor vil en oplagt gaveide være at give dem noget, som de kan bruge i forbindelse med blandt andet fodbold, gaming eller en helt tredje interesse. Hvis studenten dyrker en slags sport, kan man være ret sikker på at træningstøj eller andet træningsudstyr vil blive vel modtaget. Rigtig mange drenge gamer også på den ene eller anden måde og derfor vil de også blive glade for et nyt tastatur, en ny computermus eller en ny controller. Drenges interesse spænder meget vidt og som oftest har de også mere end bare én af slagsen, så mon ikke du kan finde noget brugbart. 

Noget overraskende

Det er meget nemt blot at give penge og gavekort, således at studenten kan bruge dem på lige præcis det, de har lyst til eller brug for. Dette er en sikker løsning, men i stedet kunne man også give en gave, som de overraskes af, fordi de endnu ikke ved, at de har brug for den. Dette kunne være ting til at flytte hjemmefra, som en støvsuger, service eller lignende. Lidt mere spændende kunne det være at give dem en oplevelse, for eksempel en omgang minigolf, fodboldgolf eller discgolf eller en dagstur du har planlagt helt selv.

 

Del artikel

Andre læser også