MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Nyd en dag over grænsen

Af Annoncør

For mange er det at handle ind ikke noget, der er særligt spændende. Ofte er det noget, der hurtigt skal overstås i en i forvejen travl hverdag, og derfor får man ikke snuset rigtigt til det store udvalg, som der ofte findes på hylderne – det kan dog også hurtigt blive en dyr fornøjelse, og derfor foretrækker flere at følge den stringente indkøbsseddel.

I ny og næ bør du dog forkæle dig selv med en dag over grænsen. Her er det nemlig muligt for dig at nyde en stund, hvor der netop er tid til at finde alle de lækre varer.

Spar mange penge på grænsehandel

Når du vælger at tage over grænsen for at handle, har du rig mulighed for at gøre dig en rigtig god handel. Her er priserne oftere lavere end i de danske supermarkeder, og det betyder, at Tyskland har lidt ekstra at byde på næsten uanset, hvad det er, du mangler i dit hjem. 

Særligt når det kommer til de søde sager og alle de ting, der kan forkæle den søde tand, er der billige varer, men det er også populært at fylde sit depot af drikkevarer op, når nu man er afsted. Det er særligt noget, du kan gøre hos Poetzsch Padborg.

Køb også billigt ind til husholdningen

Dog er det ikke kun de selvforkælende og luksuriøse varer, der kan spares penge på over grænsen. Du har nemlig også rig mulighed for at gøre dig en god handel, når det kommer til alle de rengøringsmidler, som der er behov for i den normale husholdning, lige såvel som du også bør tage et kig på udvalget af dagligvarer såsom kød, sovs og nødder.

Det er nemlig alt sammen noget, der ofte også er gode tilbud på over grænsen, og derfor kan det godt betale sig at købe lidt ekstra med hjem.

Del artikel

Andre læser også