Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Goodiebags både fredag og lørdag: Nyt boligunivers åbner på Vesterbro

Af Mathilde Mågård Hansen
Foto PR
Foto PR

Er du glad for bolig og indretning, så bliver det en god weekend.

I Carlsberg Byen på Vesterbro åbner der nemlig et 650 m2 stort univers med et håndplukket og nøje udvalgt sortiment af inspirerende designs fra både ind- og udland.

Hos by Adelborg kan du opleve designklassikere samt unika og up-and-coming brands indenfor interior, tøj og kunst fra eksklusive brands som Helle Mardahl, Studio Reiser, Montana, Sea New York og mange flere.

Stor åbningsweekend

Bag by Adelborg står Line Adelborg, som har mange års erfaring med konceptudvikling, projektledelse og indretningsopgaver.

Åbningen af by Adelborg sker efter et ønske om at skabe en butik og et rum i byen, hun selv har savnet, og valget af placeringen i Københavns spirende, nye bydel er ikke tilfældig.

”Jeg er vild med områdets gamle historik kombineret med den nye arkitektur, som skaber en unik atmosfære og åbner op for nytænkning og kreativitet. Jeg kan særligt godt lide den kreative og urbane stemning, der skaber en oplevelse af en by i byen.

Men det er ikke kun stemningen, der gør Carlsberg Byen til det perfekte sted at åbne by Adelborg – det er også bydelens samlede visioner med fokus på kunst, oplevelser, kvalitet, der tiltrækker mig” siger Line Adelborg.

Åbningsweekenden finder sted i weekenden fra fredag d. 26. maj til og med søndag d. 28. maj. Fredag er der åbent fra kl. 11-19, mens dørene er åbne fra kl. 10-15 både lørdag og søndag.

De første 50 gæster bliver forkælet med goodiebags, hvor nogle af poserne indeholder “ekstra lækre gaver,” fortæller by Adelborg på Instagram.

Derudover vil der i hele weekenden være gratis friskbrygget kaffe til alle besøgende i butikkens kaffelounge samt lidt sødt til ganen.  

Hvad: by Adelborg
Hvor: Bryggerens Plads 22, 1799 København
Hvornår: Åbningsweekend fra fredag d. 26. maj til og med søndag d. 28. maj. Fredag er der åbent fra kl. 11-19, mens dørene er åbne fra kl. 10-15 både lørdag og søndag

Del artikel

Andre læser også