Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Kåret til Skandinaviens bedste: Nu udvider de med nyt hotel centralt i København

Af Mathilde Mågård Hansen
Foto PR
Foto PR

Til april åbner et nyt boutiquehotel centralt i København – nærmere bestemt på Vester Voldgade 23.

Hotellet hedder Bella Grande og er søsterhotel til det prisvindende Coco Hotel, der i 2023 blev kåret som Skandinaviens Bedste Hotel af det internationale rejsemagasin Travel+Leisure. 

Bella Grande er indrettet med et strejf af italiensk elegance blandet med nutidig komfort, og de 108 nyrenoverede værelser og suiter er holdt i afdæmpede farver, der indbyder til rekreation. 

Coco Hotel. Foto PR, Facebook

4-stjernet boutiquehotel

Den gamle bygning på Vester Voldgade, blot få minutter fra Rådhuspladsen, fra 1899 får snart nyt liv som fire-stjernet boutiquehotel.

Udover det nye hotel kommer bygningen også til at huse den italienskerestaurant, Donna, der åbner samtidig med Bella Grande. 

Som et modstykke til den rolige stemning på hotellet, bliver der på Donna inviteret til festlige middage omgivet af farverigt interiør og ikoniske italienske retter.

Foto PR

På menukortet findes både retter fra grillen, men også pasta og pizza, og – som det hører sig til en festlig middag – selvfølgelig masser af desserter.

Et dobbeltværelse på hotellet kan reserveres fra 1200 kr. pr nat. 

Garanteret bord på lækker restaurant

Hotel Bella Grande er ejet af Copenhagen Food Collective (Cofoco), et restaurant – og hotelkollektiv, der med denne åbning nu ejer og driver 18 restauranter og to hoteller i København.

Cofoco står blandt andet bag de populære restauranter Delphine, Høst, Vækst, Llama og Les Trois Cochons.

Llama. Foto PR, Facebook

Coco Hotel åbnede i 2020 og var Cofocos første hotel. 

I 2023 placerede samme medie Coco Hotel på den prestigefyldte Top 500 verdensrangliste over hoteller, og udnævnte få måneder senere hotellet til Skandinaviens Bedste Hotel.

Alle gæster, der booker et ophold direkte via Bella Grandes eget website, får særlige fordele med Ven af Bella-tilbuddet. 

Det indebærer blandt andet, at man er garanteret et bord på en af Cofocos restauranter, selv på travle weekender, hvor man også kan nyde særligt favorable priser.

Del artikel

Andre læser også