Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spis i dag

Nytårsaften i København: Her er 9 lækre restauranter med gode nytårsmenuer

Af Redaktionen
Paté Paté. Foto PR
Paté Paté. Foto PR

Info: Denne artikel indeholder reklamelinks – stederne på listen har betalt for at få deres bookinginformationer med i artiklen. 

Nytårsaften er årets sidste og største fest, så god mad skal der til, når det nye år skal skydes ind.

Find her en guide over lækre restauranter, der dækker op til en overdådig nytårsmiddag i København.

Godt nytår!

Restaurant Vita. Foto PR

Restaurant Vita 

Ønsker du en nytårsaften, der ikke er helt ligesom de andre år? 

Så er det et besøg på Restaurant Vita i København K, der er sagen. 

Kokkene hos Restaurant Vita sammensat menuen til en fantastisk nytårsaften med løjrom, helstegt oksemørbrad og lækker vanilje parfait til at afslutte årets sidste måltid med.

Menu: 

Löjrom: Den ekslusive rogn löjrom fra Vättern i Sverige kommer fra fisken siklöja (Coregonus albula). Vita serverer löjrommen med blinis, créme fraichxe, rødløg og urter

Oksemørbrad: Kroghængt og saftig oksemørbrad steges rosa og serveres med bagte løg, gulerod, pommes Anna og sauce på skovsvampe

Vaniljeparfait: Blød og lækker vanilje parfait serveres med abrikos kompot, frystørret hindbær, hasselnød flage og saltet karamel sauce

Pris: 649,- 

Hvad: Restaurant Vita
Hvor: Store Kongensgade 25, 1264 København K
Hvordan: Book her

Hereford. Foto PR

A Hereford Beefstouw

Traditionen tro holder Hereford åbent nytårsaften, hvor de serverer en festlig menu med tilhørende vine.

Bookinger kan foretages kl. 18.00, 18.45 og 19.30.

Restauranten lukker kl. 23, hvor de siger tak for i aften og godt nytår.

Kun mod forudbestilling og forudbetaling.
Prisen inkluderer ikke entré til Tivoli.

Nytårsmenu:

Snack & bobler

Hummersuppe
Med syltede selleri, scampisoufflé og grøn olie.

Lynstegt tun
Med sprøde salater, avocado og wasabi-vinaigrette.

Grillet bøf af oksemørbrad
Serveret med grøntsager og salat til deling ved bordet.
Hertil pommes Anna og rødvinssauce.

Fyldt chokoladekugle
med forskellige teksturer af passionsfrugt.

Pris: 1.250 kr. per kuvert.

Der kan også tilkøbes børne- samt vinmenu.

Hvad: A Hereford Beefstouw
Hvor: Vesterbrogade 3, 1620 København V
Hvordan: Book her

Cakenhagen. Foto PR

Cakenhagen Tivoli

Sæt et sødt punktum for året der gik med Cakenhagens boblende dessertmenu, der byder på delikate kanapeer og 4 lækre desserter.

Til velkomst får du et glas Nimb Blanc de Blancs, mens dessertmiddagen byder på et glas rosé champagne.

Der vil også være åben bar med Copenhagen Sparkling Tea, sodavand, iste & stempelkandekaffe.

Kl. 22:50 er der kransekage & champagne – dette serveres “to go”, så det kan nydes sammen med Tivolis spektakulære nytårsfyrværkeri kl. 23:00.

MENU

Søde og salte kanapeer

Risalamande
Risalamande med kirsebærsauce og mandelknas

After Eight
Chokoladekugle fyldt med chokoladetekstur og mynteparfait

Nimbs nytårsdessert
Mælkechokolademousse, orangemarmelade og hasselnødder serveret med appelsinsauce

Champagne og kaviar
Solbærkaviar og champagne-granita

PRIS: 995 kr. per person eksl. entré til Tivoli.

Hvad: Cakenhagen
Hvor: Cakenhagen Tivoli – indgang via Tivoli
Hvordan: Book her

Foto PR

Nimb at Home – Nytårsmenu

Orker du ikke at spise ude? Så er her et godt alternativ.

Nimb at Home er et kulinarisk stjernedrys på din nytårsaften, hvor de har gjort alle forberedelserne, og du blot skal varme og anrette maden.

Menuen er sammensat af Nimbs dygtige kokke, og kun de bedste råvarer har fundet vej til tallerkenen som garanti for en ægte Nimb-oplevelse “at home”.

Voksne:

SNACKS
Grissini med artiskokcreme, syltede babyferskener & røgede mandler

FORRET
Nimbs nytårstorsk: Torsketerrine med sennep, rødbeder og cremet kartoffelmos med bakskuld

MELLEMSERVERING
Stegte kammuslinger med jordskokker, syltede løg og Gastro Unika-kaviar GOLD – hertil en cremet hummerbisque

HOVEDRET
Stegt kalvemørbrad med selleripuré, farserede morkler, syltede bøgehatte og Pommes Anna – serveres med trøffelskysauce

DESSERT
Cakenhagens “orangeguldbar” på mælkechokolade med passionsfrugt og appelsin

SØDT
Kransekage

Pris: 795 kr. 

Børn:

SNACKS
Grissini med artiskokcreme, syltede babyferskner & røgede mandler

FORRET
Bagt laks med agurker, gulerødder og urtedressing

HOVEDRET
Børnebøf på spyd med stegte kartofler og bearnaisecreme

DESSERT
Cakenhagens “orangeguldbar” på mælkechokolade med passionsfrugt og appelsin

Pris: 295 kr.

Menuen hentes den 31. december på H. C. Andersens Blvd. 22, 1553 København V i det tidsrum, der er angivet på kvitteringen.
Sammen med maden udleveres en lille guide til anretning.

Hvad: Nimb at Home
Hvor: Hjemme hos dig. H. C. Andersens Blvd. 22, 1553 København V
Hvordan: Book her

Falernum. Foto PR

Falernum

Rund året af hos charmerende Falernum på Værnedamsvej.

Falernum serverer igen i år deres delikate menu inkl. vinmenu. 

Som de andre år begynder de aftenen kl. 17:30 og slutter af kl. 23:00.

Nytårsmenu 2023:

Snacks
Gillardeau Østers, Kanin Terrine & abrikos kompot
Andre Jacquart, Vertus experience Grand Cru, Brut, Chardonnay, Champagne

1. Servering
Hummer Bisque med jordskokker, glaskål & dild
Nuiton Beaunoy, Hautes Côtes de Beaune, Chardonnay, Bourgogne, 2021

2. Servering
Tatar, estragon mayo, Syltede blåbær & bøgehatte
Etna Rosso, Carranco, Nerello Mascalese, Sicilien, Italien 2019

Hovedret
Okse, knoldselleri puré, østershatte & sauce Bordelaise
Las Colinas, Syrah, Radio-Coteau, Russian River Valley, California, USA, 2013

Dessert
Citrontærte med Vaniljeis
Mas Amiel, Maury Blanc, Grenache gris, Maury, France

1350,- pr. person inkl. billet gebyr

Hvad: Falernum
Hvor: Værnedamsvej 16, 1619 København V
Hvordan: Book her

Bibendum. Foto PR

Bibendum

Fejr årets sidste aften hos hyggelige Bibendum på Nansensgade.

Bidendum serverer deres delikate menu inkl. vinmenu. 

Som de andre år starter de aftenen kl. 17:30 og slutter af kl. 23:00, så I kan nå videre og skyde året ind. 

Nytårsmenu 2023:

Snacks
Østers, Terrine/abrikos
Andre Jacquart, Vertus experience Grand Cru, Brut, Chardonnay, Champagne, France, NV

1. Servering
Hummer Bisque, jordskokker
Nuiton Beaunoy, Hautes Côtes de Beaune, Chardonnay, Bourgogne, 2021

2. Servering
Tatar, estragon, blåbær, bøgehatte
Domaine Jean Fery, Maranges, Pinot noir, Bourgogne, 2021

Hovedret
Okse, knoldselleri, østershatte, sauce Bordelaise
Timberwine, Syrah, Radio-Coteau, Russian River Valley, California, USA, 2013

Dessert
Citrontærte, vaniljeis
Cotes de Gascogne, Frisson D’automne, Gros Manseng & Petit Manseng, Vin de France, 2021

Pris: 1250,- pr. person inkl. billet gebyr

Hvad: Bibendum
Hvor: Nansensgade 45, 1366 København K
Hvordan: Book her

Paté Paté. Foto PR

Paté Paté

Så er de klar til at runde året af med jer på Paté Paté i Kødbyen med deres delikate menu inkl. vin menu. 

Som de andre år starter de aftenen kl. 17:30 og slutter af kl. 23:00, så I kan nå videre og skyde året ind. 

Nytårsmenu 2023

Snacks
Gillardeau østers m/ mignonette granité og sprød perlebyg
Haut Bois, Haut’Thentic, Pinot Meunier, Chardonnay, Pinot Noir, Champagne, Frankrig, NV

1. Servering
Wasabi-crusted hummerhale m/ avocado, citron og tomat
Fortæl Riesling, Kaufmann, Rheinhessen, Tyskland, 2021

2. Servering
Vinbladsindpakket torsk m/ champagnegele & ørredrogn
Nuiton Beaunoy, Hautes Côtes de Beaune, Chardonnay, Bourgogne, Frankrig, 2021

3. Servering
Pate m/ økologisk svinekød, foie gras & bittert grønt
Carranco, Etna Rosso, Nerello Mascalese, Sicilien, Italien, 2019

Hovedret
Prime Rib oksesteg, jus m/smurte gulerødder, knoldselleri og kartoffelmos
Ovide, K Vintners, Cabernet Sauvignon/Syrah, Washington State, USA, 2017

Dessert
Krydret chokoladefondant m/chili is, hvid chokolade & portvin
Mas Amiel, Maury Rouge, Grenache Noir, 2020

Kransekage m/ rose & pistacie
Te & Kaffe

Pris: 1750,- pr. person inkl. billet gebyr

Hvad: Paté Paté
Hvor: Slagterboderne 1, 1716 København V
Hvordan: Book her

Ripotot. Foto PR

Ripotot

De inviterer til nytårsaften på Ripotot med deres lækre menu inkl. vine.

De kan i vores menu også tage højde for vegetarer og pescetarer.

Du kan ankomme mellem kl. 18.00 og 20.00, og de slutter aftenen kl. 01:00

Nytårsmenu 2023:

Kartofler i andefedt, steak tatar
Kammusling, vin jaune velouté
Kartoffel fladbrød, torskerogn


NV A. Levasseur, “Rue du Sorbier”, Champagne, France
____________________

Okse- & yellowfin tuntatar, grillet tomater, oliven

2022 Monte Pio, Albariño, Rias Baixas 
____________________

Dansk hummer ravioli

2020 Justin Girardin, Santenay Blanc, Chardonnay, Bourgogne 

___________________

Karamelliseret løgtærte, comté ostesauce

2019 Terra Vita Vinum, “Rock & Schiste” Orange, Chardonnay, Loire 
____________________ 

Stegt pighvar, sobrasada

& pommes purée, champagnesmør

2019 Caciorgna, “N’anticchia”, Etna Rosso, Sicily
____________________ 

Chartreuse tipsy cake, grillet ananas

Earl grey chokolademousse, kommen 

2020 Mas Amiel, “Maury Rouge”, Roussillon

Pris: 1995,- pr. person inkl. billet gebyr

Hvad: Ripotot
Hvor: Store Kongensgade 56, 1264 København K
Hvordan: Book her

RizRaz. Foto PR

RizRaz

Nytår nærmer sig, og på RizRaz glæder de sig utroligt meget til at fejre denne særlige aften med jer.

Det bliver en uforglemmelig nytårsaften fyldt med live musik, fantastisk stemning og selvfølgelig deres lækre mad.

For at gøre aftenen endnu mere mindeværdig, har de sammensat en 5-retters nytårsmenu, der vil forkæle jeres smagsløg og starte det nye år på den bedst mulige måde.

Deres traditionelle Middelhavsbuffet vil ikke være tilgængelig den 31. december, men de har sørget for et fantastisk vegetarisk alternativ, der opretholder den høje kvalitet, som vi kender fra deres buffet.

5-retters nytårs menu inkl. velkomstbobler:

  • RizRaz mezze: hummus, oliventapenade, cremet feta, falafel, brød
  • Forret: rejer med asparges og hollandaise sauce
  • Mellemret: kroketter af braiseret oksekød med dijon mayo
  • Hovedret: 200 gr. oksemørbrad toppet med foie gras. serveres med sort trompet og chanterelle svampe, små ovnbagte kartofler og pebersauce
  • Dessert: mørk chokolademousse toppet med friske bær og mynte

Pris: 499 kr. pr. person

5-retters vegetarisk nytårs menu inkl. velkomstbobler:

  • RizRaz mezze: hummus, oliventapenade, cremet feta, falafel, brød
  • Forret: arancini de rosso med parmesan, trøffel og svampe
  • Mellemret: caprese salat med bøffel mozzarella, cherry tomater og balsamico
  • Hovedret: fyldte portabello svampe med mozzarella og parmesan – serveres med karrtofelmos
  • Dessert: panna cotta med hindbær sauce

RizRaz ser frem til at byde jer velkommen og sørge for, at I får en fantastisk nytårsaften fyldt med smag og festlig stemning. 

Lad os sammen skabe uforglemmelige øjeblikke og tage imod det nye år med glæde og god mad!

Hvad: RizRaz
Hvor: Store Kannikestræde 19, 1169 København K
Hvordan: Book her

Del artikel

Andre læser også