Slip for besværet: Nyd de lækreste nytårsmenuer derhjemme

Skrevet af: Mathilde Mågård Hansen
Den ekstravagante Foto PR
Den ekstravagante Foto PR

Vi vil jo alle sammen gerne smæske os i dejlige, smagfulde menuer nytårsaften, men det er ikke alle, som har behovet for at stå i køkkenet flere timer inden da.

Vil du også gerne slippe for besværet, så kan du godt ånde lettet op.

Tholstrup, som står bag flere af vores foretrukne spisesteder som Huks Fluks og Nyhavns Færgekro, har nemlig kreeret tre skønne nytårsmenuer, som du let kan færdiggøre derhjemme: Den traditionelle, den ekstravagante og den veganske nytårsmenu.

Den traditionelle Foto PR

Velsmagende (og let) nytår derhjemme

Tholstrup er i år gået sammen på tværs af deres otte restauranter og har skabt tre fantastiske nytårsmenuer med alt det bedste fra de forskellige køkkener.

Vælg mellem den traditionelle, den ekstravagante og den veganske nytårsmenu.

Som en ekstra bonus kan du også vælge at kombinere de tre menuer, så hver enkelt person i selskabet kan nyde lige præcis den menu, som de ønsker.

Så klarer de dygtige kokke resten, og du kan selvfølgelig hente alle menuerne samlet ét sted.

Priserne starter fra 300 kr., og det hele er naturligvis hjemmelavet og kredset ekstra meget om, så du kan få en ny, velsmagende start på 2021.

Den traditionelle, den ekstravagante og den veganske nytårsmenu

I år kan du vælge imellem hele tre forskellige nytårsmenuer fra Tholstrups rutinerede kokke.

Alle sammensat af de bedste råvarer og med en kæmpe portion kærlighed.

De tre menuer består alle af en lækker appetizer, forret, hovedret og en skøn dessert.

Se de fulde menuer lige her.

Den traditionelle:

Appetizer

Blinis med røget laks, rygeostcreme og dild Blinis med löjrom fra fisken heltling, creme fraiche, rødløg og dild.

Forret

Hummersuppe med stegt kammusling og grøn olie samt kuvertbrød med smør.

Hovedret

Oksemørbrad med Pommes Anna, butternutsquashpuré, rodfrugter og trøffelsauce

Dessert

Gateau Marcel med bærcoulis og tørret bær.

Den ekstravagante

Appetizer

Saltvaffel med serranoskinke, sort pebermayonnaise, syltet perleløg og revet havgus

Forret

1⁄2 hummer med dildmayonnaise, citron og grillet landbrød.

Hovedret

Oksemørbrad med bagte jordskokker, knuste kartofler, tranebær og trøffelsauce

Dessert

Cheesecake med mandelcrumble og bærkompot.

Den veganske:

Appetizer

Blinis med røget laks, rygeostcreme og dild Blinis med löjrom fra fisken heltling, creme fraiche, rødløg og dild.

Forret

Hummersuppe med stegt kammusling og grøn olie samt kuvertbrød med smør.

Hovedret

Oksemørbrad med Pommes Anna, butternutsquashpuré, rodfrugter og trøffelsauce

Dessert

Gateau Marcel med bærcoulis og tørret bær.

Den veganske Foto PR

Herefter bliver det største problem blot at vælge hvilken menu, som du allerhelst vil nyde nytårsaften.

Menuerne kan bestilles ned til to kuverter og den veganske til bare én kuvert.

Det er ingen sag at opvarme og anrette menuer derhjemme, og Tholstrup har sørget for en udførlig vejledning, som gør det nemt for alle at skabe en flot og velsmagende nytårsmenu.

Vejledningerne kommer sammen med menuerne.

Godt nytår!

Hvad: Nytårsmenuer fra Tholstrup
Hvor: Maden skal afhentes et af følgende to steder: Huks Fluks, Gråbrødretorv 8, 1154 København K. eller Zeleste, Store Strandstræde 6, 1255, København K
Hvornår: Alle nytårsmenuer skal bestilles senest 27. december kl. 18.
Hvor meget: Pris fra 300 kr. per kuvert.
Hvordan: Læs mere og bestil lige her