Tilmeld dig MigogKbh Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Over 75 restauranter er med: Her kan du spise for under halv pris frem til 1. august

Af Mathilde Mågård Hansen

Som MigogKbh-læser kan du nu – helt unikt – spise på en række lækre restauranter og barer i København til under halv pris.

Tilbuddet er forlænget til 1. august, så du kan komme ude og nyde det danske sommervejr på endnu flere gode restauranter.

Glæd dig til bl.a. skaldyrsfad på L’imperatore, 6-retters menu på Michelin-anbefalede Rebel eller autentisk indisk hos Guru.

Læs også Staycation guide 2020: Her kan du bo på et lækkert hotel i København

Lumskebugten Foto PR

Fra streetkitchen til Michelin-anbefalet

Early Bird samarbejder med mere end 75 restauranter i København, og du kan derfor altid prøve nogle forskellige køkkener og forkæle dine smagsløg med noget nyt.

Udvalget af restauranter varierer fra dag til dag, da det er forskelligt, hvornår restauranterne har ledige borde.

Eneste fællesnævner er, at der hver dag er noget for enhver smag – uanset om du mest til det nordiske køkken eller noget mere eksotisk.

Den danske restaurantscene er kendt og populær blandt udenlandske anmeldere og anerkendte medier, og den belønnes hvert år med stjerner og flotte anbefalinger.

Flere af disse kan du smage dig igennem med Early Bird, og vi har nedenfor samlet et par restauranter, du ikke må snyde dig selv for:

Rebel: Tidl. Bib Gourmand og Michelin-anbefalet i 2020. De franske smagsnuancer er populære blandt både Michelin- og danske anmeldere, og Berlingske og Politiken beriger Rebel med flotte 5 stjerner.

L’imperatore: Italienske specialiteter fra siciliansk-fødte chefkok, Armando, på Østerbro. Anmeldt til 4 stjerner i AOK.

Hey Darling: Mundvandsvækkende meatballs og stamstedspotentiale på Østerbro.

Lumskebugten: Michelin-anbefalet med Erwin Lauterbach. Her er du garanteret en fuldkommen madoplevelse med afsæt i danske og nordiske sæsonråvarer. Han er pioner inden for gastronomi og hans køkkenudfoldelser bifaldes også med 5 stjerner.

Læs også Solide burgere til en skarp pris: Louis Burger stiller din burgertrang på Vesterbro

Hey Darling Foto PR

EarlyBird – altid 1/3 skåret ad prisen

Restaurant-tjenesten EarlyBird.dk tilbyder gode spiseoplevelser i København – altid med en 1/3 skåret af prisen, når du booker dit bord på dagen.

De fejrer at restauranterne igen må have åbent med at give MigogKbhs læsere 20% EKSTRA skåret af prisen udover de i forvejen 33%.

Der samarbejdes med nøje udvalgte restauranter, vinbarer og cocktailbarer – tilmed flere Michelin-anbefalede restauranter som f.eks. Rebel, Lumskebugten og Mes. Du kan se stederne lige her

Husk, står der udsolgt, så gælder det om at være hurtig på tasterne dagen efter.

Læs også Hver søndag hele sommeren: Rosé og grill ad libitum på byens fedeste Rooftop

Hvad: Spis for under halv pris med Earlybird – 33% rabat + EKSTRA 20% skåret af menuprisen
Hvor: Mere end 75 restauranter i København
Hvornår: Indtil 1. august 2020
Hvordan: Brug rabatkoden KBH på Early Bird