ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Overvejelser i forbindelse med dit nye køkken

Af Annoncør

Der kommer mange overvejelser i forbindelse med installeringen af et nyt køkken. Hvis du elsker at bruge din tid ude i køkkenet og lave herlige måltider sammen med din kone, mand eller børn, så skal du naturligvis have et køkken, der både er praktisk og funktionelt. 

Annoncørbetalt indhold leveret af: Nyvo.dk

Et køkken er et vigtigt rum i alles hjem – det er et fællesrum for hele familien, hvor man samler sig om et måltid. Derfor er det vigtigt, du har et køkken, der fungerer som det skal, og som passer ind i dit hjem. Læs med i denne artikel, og hør mere om de overvejelser, du skal gøre dig i forbindelse med, at du skal have et nyt køkken.

Hvilken stil skal dit køkken have?

Der er mange stilarter at vælge imellem, når det kommer til designet af ens køkken. Der findes flere forskellige typer, hvor mange herhjemme i Danmark vælger den minimalistiske og stilrene nordiske stil. Det er et tidløst design, der passer ind i mange hjem. Det er også nemt at vedligeholde, da stilen er meget enkel og der er ikke mange mønstre eller fordybninger, der gør det svært at rengøre køkkenet. Det kan også være den franske landstil, som du er inspireret af eller noget helt tredje. Du kan lade sig inspirere af diverse køkkenkataloger eller ved at kigge online på forskellige køkkendesigns. Når du skal vælge en stil til dit køkken, så skal det gerne harmonere med resten af dit hjem. Derfor skal du tænke, hvordan du får et køkken, der afspejler stilen i dit hjem bedst. 

Hvordan skal indretningen være?

Der er nogle helt funktionelle elementer, der hører hjemme i et køkken og som der ikke skal laves om på. Det drejer sig bl.a. om placeringen af håndvasken og ens affaldsspand, som gerne skal være i nærheden af hinanden. Det samme med ens opvaskemaskine. Den skal gerne stå tæt på håndvasken, så rengøringen efter måltider er nemt for dig. 

Du kan vælge at få skabe rundt i dit køkken. Det kan skjule for f.eks. din opvaskemaskine eller dit køleskab. Du kan også få indbygningsemhætter til dit nye køkken. Her vil din emhætte blive bygget ind i køkkenskabe over dit komfur. Det kan give køkkenet et mere strømlinet udseende, og det er en god måde at skjule på alle de større hvidevarer i ens køkken. 

Del artikel