Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Så åbner Påske i Tivoli: Fyldt med påskeliljer, nuttede lam og lækker takeaway

Af Mathilde Mågård Hansen
Påske i Tivoli 2019. Foto PR
Påske i Tivoli 2019. Foto PR

På lørdag d. 27. marts går det løs – her åbner Tivoli nemlig deres døre igen.

Det bliver startskuddet til en sommersæson fyldt med musik, overdådig gastronomi og sjov for alle aldre.

Sommersæsonen byder udover påskefejring bl.a. på nye festivaler, Danmarks største permanente Scaryhouse: Villa Vendetta, Michelin pop-up-restauranter samt comeback til Fredagsrock senere på sommeren.

Tivoli vender tilbage med en tryg og sikker åbning

Nu åbner Tivoli igen, og hvor har vi dog glædet os.

Tivoli har i første omgang valgt at holde åbent alle dage til og med 5. april mellem kl. 11-20.

Herefter vil der i resten af april måned være åbent fredag til søndag indtil Danmark lukker mere op.

Inden dit besøg skal du dog huske din pladsreservation, som du plejer, og en negativ Corona-test, der er maks. 72 timer gammel (gælder for alle fra 15 år og både PCR og lyntest godtages).

Det vil være muligt at blive testet i Tivolis eget testcenter, hvor en test koster 50 kroner.

Derudover fortsætter restriktionerne fra sidste år med ensrettede veje, krav om mundbind i forlystelser og spritstandere overalt i haven, så alle kan få en sikker oplevelse i vores elskede, gamle Have.

”Tivolis mål har under hele Covid-19 været, at gøre gæsterne og medarbejdernes tryghed til vores førsteprioritet samtidig med, at magien skal holdes intakt. Derfor følger vi Covid-19 udviklingen dag for dag og er klar til at tilpasse os, så gæsterne får en god oplevelse, der lever op til alle restriktioner.

Samtidig står vi klar til at åbne mere op, så snart det er muligt. Vi har planlagt en sommersæson, der kan fodre alle de kultur, mad – og oplevelseshungrende gæster til fulde, og det glæder vi os meget til at få skudt i gang,” fortæller Tivolis direktør, Susanne Mørch Koch.

Foto PR

Stort påskeprogram og masser af takeaway-mad i det fri 

Hos resten af Tivoli glæder de sig også til at vende tilbage efter en lang vinterpause.

Det bliver med en sæson, der i år lægger ud med et påsketema med tusindvis af påskeliljer, dekorerede æg og levende lam og munder ud i helt nye festivals.

Overalt vil påskeliljer stå på rad og række side om side med duftende hyacinter.

Små lam står klar til at blive beundret i folden ved Pergolaen, og boder med farvestrålende påskeæg ligger klar til at blive beundret og i nogle tilfælde spist, mens det også vil være muligt at deltage i æggejagter. 

Og hvis man ikke kun vil spise sig mæt i påskeæg, er der også masser af take-away muligheder rundt omkring i haveanlægget.

Glæd dig til blandt andet lækre Churros, cocktails fra Nohrlund og Bubble Tea to go, sprøde stenovnspizzaer fra Mazzolis, Freak Shakes fra Ismageriet og vegetarisk Dahl fra Gemyse.

Her vil uden tvivl være noget til enhver smag, og hos MigogKbh glæder vi os til at sætte tænderne i det hele.

Hold øje med vores Instagram, hvis du skal have en forsmag.

Foto PR

Ny festival på vej – og mange skønne gensyn

Mange har savnet duften, lyden og samværet i forbindelse med festivaler, og det bliver der masser af i år.

Fra søndag d. 28. august til og med d. 5. september får en ny Tivoli Have & Blomster Festival nemlig premiere.

Her kan gæsterne se Tivolis gartnere og samarbejdspartnere folde sig ud og opleve blomsterskulpturer, kunstudskæring i træstammer, nye typer planter og blomster, samt selv få jord under neglene.

Fra d. 11. til og med d. 26. september blændes der op for en Mad & Vin Festival, hvor der vil være et stort marked på plænen, smørrebrødsfestival, talks og kåring af Danmarks bedste sommelier 2021.

Derudover forventes Fredagsrock at vende tilbage senere på sommeren, hvis forsamlingsforbuddet tillader det.

Programmet er endnu ikke fastlagt og vil blive bestemt efter, hvordan det går med restriktionerne, men en ting er sikkert, og det er, at Tivolis gæster endnu engang vil kunne høre fed musik i Tivoliomgivelser.

Indtil Fredagsrock vender tilbage, bliver der arbejdet på en lang række andre musikinitiativer, og som noget af det første vender jazzen tilbage.

Allerede den 30. april vil gæster kunne opleve International Jazz Dag, og fra maj er der jazz hver onsdag på Plænen med de skarpeste danske jazz-profiler i samspil med Tivoli Ensemble.

Derudover kan det musik-hungrende publikum se frem til en masse skønne musikoplevelser lige fra gratis koncerter på Plænen til besøg fra store verdenskendte stjerner.

Sommerklassisk sæsonen starter d. 27. maj med Torsdags Klassisk, Musik På Plænen afvikles første gang den 13. juni og festivalen Stjernestunder kan opleves i Koncertsalen fra d. 15. august på Tivolis 178 års fødselsdag.

Du kan også se frem til at opleve ”Atlantis” i Koncertsalen og ”Fyrtøjet”, når det vender tilbage på Pantomineteatret.

Foto PR

Noget at se frem til for alle

Skulle det ikke være nok, så kan du også se frem til at fejre Rasmus Klumps 70 år fødselsdag eller overdådige Michelin-middag i Det Japanske Tårn, når de byder velkommen til Restaurant AOC fra København og KOKS fra Færøerne (link til tidligere artikel).

Og sidst, men helt klart ikke mindst bliver der premiere på en ny bar med navnet Anarkisten, der åbner i det tidligere Biergarten, når Smøgen skal have nyt liv.

Den 1. juli åbnes der op for Anarkistens hele 29 haner med forskellige slags øl fra danske mikrobryggerier.

Derudover rykker der i den tidligere Tivoli Promenade en ny fiske- og skaldyrsbistro samt ny bar ind.

Det sker fra juli og restauranten skifter navn til Figaro – Fiske & skaldyrsbistro, noget som længe været et stort ønske at kunne tilbyde gæsterne i Tivoli.

Samtidig rykker Gasoline Grill ind med deres kvalitetsburgere i Woodhouse, mens den billedskønne Færgekro er tilbage i Tivoli-Søen så god som ny

Årets store gave til gæster med hang til gys

En ny forlystelse ser dagens lys i 2021, da Tivoli sidste år besluttede at investere millioner i, hvad der bliver Danmarks største permanente scaryhouse med skuespillere – Villa Vendetta (link til tidligere artikel).

Udover at give gæster med hang til gys en oplevelse, er formålet at udnytte Tivolis areal endnu bedre, sådan at gæsterne spredes yderligere rundt i forlystelseshaven.

Ingen fast åbningsdato er endnu blevet besluttet, men når dørene åbner for Villa Vendetta bliver det muligt for Tivolis gæster at komme på en 150 meter lang rejse gennem 12 forskellige rum fordelt på 800 uhyggelige kvadratmeter.

Historien går på, at der i mange år har boet en familie i H.C. Andersen Slottets kælder, som efter mange års arbejde i Tivoli er blevet glemt.

Ingen ved rigtig, hvem de er, men en ting er sikkert, og det er, at årtiers glemsel har gjort dem grumme, bitre og har forvandlet dem til galninge, som alle bør holde sig langt fra.

Hvad: Tivoli genåbner til påske
Hvor: Tivoli, København
Hvornår: Åbner lørdag d. 27. marts kl. 11. Tivoli har i første omgang valgt at holde åbent alle dage til og med 5. april mellem 11:00 – 20.00. Herefter vil der i resten af april måned være åbent fredag til søndag indtil Danmark lukker mere op.
Hvordan: Læs mere og reserver plads lige her

Bange for at misse nyt om Kbh? Meld dig til MigOgKbhs nyhedsbrev. Kommer hver fredag. Vi lover, det er godt.
Altid nyheder på MigOgKbh Facebook. Lækre billeder på vores Instagram

Del artikel

Andre læser også