Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Programmet er klart: Flere store kunstnere melder klar til Distortion

Af Mathilde Mågård Hansen
Foto PR
Foto PR

Når foråret begynder at sværme i luften, så er det snart ved at være tid til Distortion i København.

I dag fuldender festivalen sit lineup til de fire Distortion X-områder med et væld af acts, bl.a. Tessa, Kidd, Benny Jamz og Ankerstjerne.

Distortion X har fire locations: Rådhuspladsen og under Langebro om onsdagen og Rådhuspladsen og Ingerslevgade/DGI om torsdagen.

Hvert X-område koster 250 kr + gebyr at komme ind i, og der er aldersgrænse på 18 år. 


Udendørs klubfest

Hele festen bliver skudt afsted under Langebro onsdag 31. maj, hvor TooManyLeftHands holder udendørs klubfest med rowdy stemning. 

Her har sceneværterne lagt sig i selen for at fyre den af sammen med et vildt line up bestående af blandt andet Tessa, Kidd, Night / Moves, Hedegaard, Skinz, og Djames Braun.

Distortion 2019 Nørrebro. Foto Chad T Charlton

Samme dag på Rådhuspladsen åbner Red Bull Ord Mod Ord Distortions allerførste festivaldag med Benny Jamz, JB Scofield (UK), MAS, TKAY, DJ Tiiny (UK), DJ Kaddi, samt Carmon, Kundo, Amna, DJ Adidaddi og DJ Salvation, som allerede er annoncerede til deres hiphop-parade af danske og udenlandske artister.


Rave i DGI-byen

Torsdag 1. juni holder Elements og Iboga Records gigantisk trance-fest på Rådhuspladsen med E-Clip, Emok & Banel, Morten Granau, Naturalize, Rising Dust og Ticon. 

Samtidig med at den gratis gadefest kører på det øvrige Vesterbro, kan publikum gå på opdagelse i Distortion X-området ved Ingerslevgade og i DGI Byens svømmehal.

Her ligger 5 fester inde i området arrangeret af bl.a. TooManyLeftHands og Culture Box. 

Inde i DGI svømmehallen holder Culture Box til med deres Water Rave, hvor du kan svulpe til tonerne af Only Ollie, Tim Andresen, Nilu, Aleks BLC B2B Neel Wismann og duoen ANËK. Så husk badetøjet! 

Distortion 2023 afholdes 31. maj til 5. juni, og der er i år både gratis gadefester og Distortion X-scener, hvor man køber en billet.

Torsdag 4. maj offentliggøres alle fester og streethosts til Vesterbro gadefest 1. juni 2023. 

Læs mere om Distortion og se hele programmet her.

Del artikel

Andre læser også