Reffen åbner i denne uge: Mange nye spændende madboder er på plads

Skrevet af: Michael Qureshi
Foto: PR
Foto: PR

Efter en udsættelse på over 2 måneder, er Reffen endelig mere end klar til at fyre op for den gode stemning, når der på fredag d. 5. juni Grundlovsdag åbnes op for Danmarks største område for street food-restauranter på Refshaleøen.

Der vil være mange nye ting at opleve – alt fra nye madboder til kreative værksteder og man har selvfølgelig styr på trygheden med diverse corona-tiltag, der gælder for alle containerkøkkener på de over 12.000 m2, som Reffen råder over.

Ud af de 35 madboder er 8 af dem nye køkkener, som besøgende kan opleve og smage fra sæsonåbningen fredag den 5. juni.

New Orleans Style og Burger Anarchy

Køkkenerne spænder bredt i koncepter og nationaliteter – alt sammen lavet på grundlaget af et solidt håndværk.

En af de nye madboder er Big Easy, med køkkenchef og ejer Anders Malbek bag både gryder og grill, der byder på ægte soulfood fra New Orleans med masser af saft og kraft, hvor råvarerne er udnyttet bedst muligt.

Her kan man bl.a. smage, grillede østers New Orleans style, en damn good Cajun Gumbo stew og selvfølgelig den klassiske Po’boy sandwich fra Louisianas “soulede” køkken.

Burger Anarchy med kæmpe succes i Odense er også blandt de nye madboder derude.

Den koreanske madbod Gang Nam-Nam er også en ny del af Reffens gademads-familie.

Her er nudlerne håndlavede, og menukortet byder på koreanske hits som nudelsuppe, i både en varm og kold udgave, og den koreanske risbowle, Bibimbap – selvfølgelig med krydrede æg og hjemmelavet kimchi til.

Foto: PR.

Græsk Street Food koncept åbner

Yummy er også ny på Reffen.

Er du klar til at blive forført af de lækre dufte fra autentiske middelhavstærter og kager – i ægte græsk street food stil?

Hos Yummy finder du sprøde tærter fyldt med lækkerier som ost, oliven & tomat, kød, feta & spinat eller en vegansk udgave, fri for kød og mælk!

“Hvert år kommer der nye stadeholdere til – og sammen med visionen om at fungere som rugekasse for gastroiværksættere og kreative ildsjæle – giver det en konstant optimering i vores madudvalg og kvalitet samt masser af passion, der er med til at skabe liv og stemning på Reffen” udtaler Ruben Passer, direktør for Reffen.

Nye tider – nye tiltag

Som alle andre restauratører i København har Reffen også indarbejdet flere forskellige tiltag, mens man bibeholder sjælen i det oprindelige street food-koncept og i gæsternes oplevelse af den unikke venue.

Foruden den åbenlyse fordel ved at Reffen har et stort udendørs areal med masser af frisk luft, er en række sikkerhedsforanstaltninger taget i brug:

Der er opsat ekstra håndvaske ved indgangen, der er sørget for nyseskærme og håndspritdispensere i alle madboder og barer, tydelige kømarkører på jorden og bordene er rykket længere fra hinanden – alt sammen for at gøre det nemmere for gæster og personale at holde afstand og god håndhygiejne.

“Med vores 12.000 m2, 35 madboder og 6 barer er vi Københavns største udendørs restaurant. Mens vores gæster nyder deres mad i det danske sommervejr med udsigt til havnen, så kan de være helt trygge i vores stemningsfyldte getaway.

Vi glæder os alle sammen til at byde en masse glade mennesker velkommen” slutter Ruben Passer, direktør Reffen.

REFFEN ÅBNER FOR SÆSONEN 5. JUNI KL. 12

ÅBNINGSTIDER:

Barer // Søndag – torsdag 11–21, Fredag – lørdag 11–24