Restaurantejer indgik vildt væddemål: Skal på Tour de Opvask på syv restauranter

Skrevet af: Mathilde Mågård Hansen
Morten Pedersen, partner og direktør i DiningSix.
Morten Pedersen, partner og direktør i DiningSix.

Under Corona-krisen indgik Morten Pedersen, én af ejerne bag og direktør for Dining Six, et vildt væddemål med sine knap 300 ansatte.

For hver af deres danske restauranter, der inden 1. oktober nåede en uge med indeks 100, ville han tage en opvaskervagt på den pågældende restaurant.

Og det gjorde de sørme, så nu kalder tjansen.

Læs også Masser af tilbud og fordele hver måned: Citify Kbh er vores nye fordelsklub

Foto PR

Handler om at bevare optimismen

Tilbage i maj var der ikke tale om den store optimisme hos landets restauranter.

Det besluttede Morten Pedersen sig dog for at lave om på.

”Det handlede mest om at sætte noget i gang. Vi skulle have noget at grine af sammen,” fortæller Morten Pedersen om væddemålet.

”Alle vores medarbejdere gik derhjemme, så det handlede for os alle sammen om at bevare optimismen sammen.”

Læs også Hele menuen og fri bar for 500 kr.: Populære Köd og Basso laver After Dark koncept

Foto: PR

Tabte med et brag

 Selvom Morten havde sat en frist for restauranterne helt indtil efteråret til at nå målet, så er det allerede lykkedes for alle syv restauranter her midt juli.

”Jeg indrømmer gerne, at det ikke var helt gennemtænkt dengang.

Så det er jo selvfølgelig med blandede følelser at jeg skal på Tour de Opvask, men overordnet er jeg rigtig glad for resultatet,” slutter Morten Pedersen fra Dining Six.

Morten Pedersen kan glæde sig til en dejlig dag som opvasker hos bl.a. Basso, Köd og Keyser Social i København.

Bange for at misse nyt om Kbh? Meld dig til MigOgKbhs nyhedsbrev. Kommer hver fredag. Vi lover, det er godt.
Altid nyheder på MigOgKbh Facebook. Lækre billeder på vores Instagram