ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sådan får du smukt hår ligesom bloggerne i København

Af Annoncør

Scroller du også igennem de sociale medier og ville ønske at du kunne have lige så smukt, glansfuldt og sundt hår som de bloggere du følger? Der er mange ting du kan gøre for dit hår, og det smukke glansfyldte hår er ikke så langt væk som du måske tror. Læs med her og bliv klogere på hvad du kan gøre for også at få sundt og glansfuldt hår. Kender du Olaplex produkterne? Læs meget mere om hvorfor de er magi for håret.

Hår har igennem historien været en del af vores udtryk, og en måde at påvirke sit udseende. Der har været mange forskellige trends indenfor hårfrisure og styles, igennem historien og nu er ingen undtagelse. Ens hår og måden man styler det på kan gøre utrolig meget for ens udtryk, og skaber et look lige såvel som makeup, accessoires og det tøj vi ifører os. Derfor er det ikke mærkeligt at der ligesom indenfor tøj, hele tiden skabes tendenser indenfor hårstyling.

Branchen der beskæftiger sig med hårprodukter udvikler sig hele tiden og der udvikles i den forbindelse mange nye produkter. Desuden forskes der hele tiden i hvordan man kan udvikle produkter til fx hårtab, og andre ‘lidelser’ som påvirker mennesker. Måske har du hørt om de succesfulde serums til øjenvipper og øjenbryn, som øger væksten signifikant. Det kan også være du har hørt om hårkuren Olaplex, som er en serie bestående af flere steps, hvoraf Olaplex 3 er det mest populære. Olaplex har haft et gennembrud igennem de seneste år, og viser flotte resultater.

Hvad er det der Olaplex lige for noget?

Hvis du ikke har hørt om Olaplex før, så kan vi godt forstå hvis du er blevet lidt nysgerrig. Olaplex er forholdsvist nyt, og blev lanceret i 2014, hvor deres produkter skabte banebrydende resultater og stadig gør. Konceptet bag Olaplex, er en videnskabeligt udviklet formular som skal styrke dit hår.

Forskellen på Olaplex og andre produkter som påstår at kunne det samme, er at olaplex’s formular er udviklet med videnskabelige belæg og derved en kemisk fremstillet formel, der er udviklet ud fra videnskabelige principper om hårets strukturelle opbygning. Det vil derfor også sige at Olaplex har videnskabelige resultater bag sig, og formlen er testet på korrekt videnskabelig basis. Desuden præsenterer Olaplex en formel der påvirker hårets struktur på en måde som intet andet produkt har kunnet før, og i stedet for blot at pleje håret udefra, påvirker Olaplex rent faktisk de svovlforbindelser som findes i vores hårs molekylæreopbygning.

For at gøre det mere forståeligt, så betyder det blot at Olaplex’s produkter rent faktisk gør lige præcis det de lover. Deres serie består af en række forskellige produkter, som er nummeret efter den rækkefølge de skal anvendes i. Det anbefales at man får iført step 1 og 2 i en salon, og derefter er der step 3, 4, 5, 6 og 7 som er ideelle at anvende hjemme. De har sidenhen også udviklet et step 0, som kan anvendes hjemme. Det er individuelt om man vil anvende alle eller blot nogle af stepsne, og man kan se resultater selv med et af produkterne.

 

Del artikel