Sådan øger du værdien af din københavnerbolig

Skrevet af: Martin Jørgensen

Priserne på boliger i København har gennem den seneste tid været stagnerende og for nogle endda faldende. Hvis du står og skal sælge din bolig inden for den kommende fremtid, kan du selv gøre rigtig meget for at øge værdien heraf. Ved at følge de 3 nedenstående tips, vil du kunne øge værdien af din bolig.

 

Udnyt de små arealer så optimalt som muligt

Grundet de relativt høje boligpriser i København vælger mange københavnere at gå på kompromis med kvadratmeterne i deres bolig, og når man ikke har uendelige kvadratmeter at gøre godt med, er det vigtigt at udnytte dem bedst muligt. Hvis man gider at bruge tid på det, findes der faktisk rigtig mange smarte løsninger og ideer til, hvordan du kan indrette dig, når kvadratmeterne sætter grænser. Det er altså værd at bruge tid på både for din egen skyld, men også for når du på sigt skal sælge din bolig.

 

Lav renoveringer og undgå K1’ere, K2’ere og K3’ere

Når man som køber har forelsket sig i et hus, er der ikke noget værre, end hvis der dukker en tilstandsrapport op med den ene K1’er, K2’er og K3’er efter hinanden. En ting er, at det er ærgerligt for den potentielle køber, men for dig betyder det ligeledes et mistet salg, og det vil du selvfølgelig helst undgå. Derfor kan det være en god ide at renovere de ting, der måtte have brug for det. K1’ere er de mindst komplicerede ting at renovere og er kun kosmetiske. K2’ere er de skader, der er lidt værre og til sidst kommer K3’ere, der kræver en større udbedring. Det kan godt være, at det kræver tid og penge, men på sigt vil det have afgørende betydning for værdien af din bolig og derved din fortjeneste ved et salg.

 

Skab bedste førstehåndsindtryk

Når man som potentiel køber kommer ud og skal se en bolig, er det altafgørende, at man får et godt førstehåndsindtryk. Derfor er det vigtigt, at du som sælger formår at skabe de bedste rammer, der vil give den potentielle køber det bedst mulige førstehåndsindtryk. Det kan være, at du lige skal en tur i haven og fjerne det værste ukrudt og slå græsset, sådan at det ser indbydende ud. Det kan også være, at din hoveddør er ved at være godt slidt og derfor trænger til en udskiftning, da denne faktisk også har stor betydning for et godt førstehåndsindtryk. Ved at søge ”god og billig facadedør” på Google kan du nemt og hurtigt finde en ny god og billig hoveddør og optimere din bolig med denne. En anden ting, der ofte spiller en stor rolle for en potentiel køber er, om rummene i din bolig virker lyse og åbne. Derfor er det vigtigt, at du trækker gardinerne fra og rydder op og gør det indbydende, sådan at de bedste sider af din bolig fremhæves. Således undgår du også, at kvadratmeterne føles mindre end de typisk er i forvejen i mange københavnerboliger.

Klar med ny plan: Danmarks største børnetøjsoutlet udskyder stor åbning

Skrevet af: Redaktionen

I tirsdags skulle Danmarks største børnetøjsoutlet i Hillerød være åbnet.

Sidste år besøgte tusinder af mennesker butikken, heriblandt tog rigtig mange turen fra København nordpå.

Åbningen i Hillerød var en af de største succeser for Outletland, der ellers er vant til lange køer i hele landet.

“Som følge af COVID19 har vi valgt at udskyde vores åbning. Vi har et ansvar over for vores medarbejdere og for de kunder, der besøger vores butik.

Så i stedet for at byde kunder velkommen i vores butik, så bruger vi den kommende tid på at fylde butikken op med endnu flere nye varer til de kommende sæsoner,” lyder det fra Outletland.

Åbner under kontrollerede forhold når der er grønt lys

En ny åbningsdato er foreløbig sat, hvis tingene flasker sig, og Danmark forsigtigt åbner op efter påske.

Hos Outletland har man en helt anden åbningsplan klar nu, hvor det bliver under kontrollerede forhold med god afstand mellem kunderne.

“Vi håber, at vi under kontrollerede forhold kan åbne dørene til butikken d. 20. april.

Vi følger naturligvis regeringens anbefalinger og anvisninger, så det bliver ikke før, at der er grønt lys.

Men vi ved, at mange børnefamilier rigtig gerne vil gøre gavn af vores ultra skarpe tilbud,” lyder det fra Danmarks største børnetøjsoutlet.

Rykker salg online med Ja Tak tilbud

I Hillerød fylder de over 2000 kvm med nye varer fra mere end 35 brands, hvor man minimum kan spare 50-80% på alt i butikken til piger og drenge fra 0 mdr.-16 år.

Derudover fylder de også butikken med masser af legetøj til store og  små.

Som noget helt nyt i disse Corona-tider har de rykket noget af salget online med de populære Ja Tak tilbud på deres Facebook-side. I weekenden kommer der nye slagtilbud.

Du kan følge med her på deres Facebook-side her.

Inde på selve Hillerød-eventet er der også lige nu er en konkurrence, hvor man kan vinde for 10.000 kr. børnetøj. Klik her 

Adresse:

Slotsgade 5a, 3400 Hillerød (Den gamle H&M)

Gode nyheder: København får ny open-air biograf på taget af Cinemateket

Skrevet af: Rasmus Kramer Schou
Open-air biograf på taget af Cinemateket PR Foto Rambøll Danmark
Open-air biograf på taget af Cinemateket PR Foto Rambøll Danmark

Endelig lidt gode nyheder i en ellers kedelig Corona-karantæne.

Hvis alt går vel, får Cinemateket snart en 1.500 m² filmtematiseret rooftop med udsigt ud over Kongens Have, Rosenborg Slot og Københavns tårne.

Som en del af den helt nye rooftop åbnes også en ny open-air biograf.

Bare rolig, der kommer også en fleksibel overdækning af open-air biografen, så publikum kan sidde beskyttet i det lunefulde danske vejr.

”Ambitionen er at udnytte den spektakulære udsigt og skabe et markant udendørs filmkulturelt samlingspunkt, hvor gæsterne kan få både seriøse og underholdende filmoplevelser under åben himmel,” siger Jakob Buhl Vestergaard, som er vicedirektør i Det Danske Filminstitut.

Læs også: Alchemist fik 2 Michelinstjerner for et par uger siden: Nu kaster de sig over mad til hjemløse

Open-air biograf på taget af Cinemateket PR Foto Rambøll Danmark

Café på toppen
”Hele rooftop’ens layout er programmeret som en sammenhængende opdagelsesrejse i det danske filmunivers med forskellige tematiserede installationer, i forening med grønne oaser og en café med både inden- og udendørs servering”, siger Siri Stokholm Carlsen, Rambølls sagsarkitekt på projektet.

Rambøll står bag tilsvarende tagterrasser på toppen af Salling stormagasinerne i hhv. Aalborg og Aarhus.

Byggeriet af Filminstituttets nye Rooftop indledes i juni med forventet åbning for publikum i marts 2021.

Igangsættelse af byggeriet forudsætter endelig byggetilladelse fra Københavns Kommune.

Altid nyheder på MigOgKbh Facebook. Lækre billeder på vores Instagram

Han gør det igen: Fredag giver Mads Langer online koncert fra scenen i K.B. Hallen

Skrevet af: Michael Qureshi

Han gjorde det med stor succes for et par uger siden.

Nu gentager populære Mads Langer succesen med en gratis online koncert. Her er ALLE igen inviteret.

Sidste gang så tusinder af danskere med hjemme fra Mads Langers stue. Denne gang er scenen noget større.

Faktisk indtager Mads Langer scenen i genrejste K.B. Hallen, der genåbnede i 2019 efter en forfærdelig brand.

Spiller i en tom arena

Oprindeligt skulle Mads Langer have spillet for et fyldt K.B. Hallen i København, men grundet Corona-krisen bliver det bare Langer og bandet, som spiller.

Det bliver sendt Live på Ekstra Bladet, som streamer det på deres hjemmeside.

Mads Langer spiller naturligvis hans spritnye single 21:4, men også den nye sang han har lavet om fællesskabet i Corona-krisen.

Den hedder Mellem Linjerne (Sammen, hver for sig) og blev første gang spillet Live på TV 2.

Koncerten med Mads Langer kan man se med hjemme fra sofaen her i Hovedstanden og det øvrige Danmark.

Måtte aflyse udsolgt koncert

Mads Langer trækker normalt udsolgt alle steder rundt omkring i landet.

“Jeg skulle have spillet i KB-Hallen her fredag. Nu spiller mit band og jeg i en tom arena streamet live på eb.dk klokken 20.00. Det glæder jeg mig til. Selve koncerten i KB-Hallen er rykket til 13. november,” lyder det fra Mads Langer.

Det er en fantastisk trend blandt de danske artister. Både Hjalmer, Mads Langer samt Dizzy Mizz Lizzy har gjort noget i samme stil.

Det er med til at skabe godt humør, smil og vi kan mindes de dage hvor vi kunne gøre hvad vi vil uden frygt for at smitte andre mennesker.

Sidste weekend holdt Vi Elsker 90’erne også verdens største online 90’er fest, hvor bl.a. DJ SASH fik det til at runge hjemme i tusindvis af stuer.

De gør det i øvrigt igen lørdag d. 11. april.

Hvad: Mads Langer koncert
Hvornår: Klokken 20.00
Hvor: Du kan læse mere om det her