MigogKbh Nyt 👋

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.📆💎
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh. 🍣🎺
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.💰👌

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sæt dit personlige præg på indretningen

Af Annoncør

Trænger hjemmet til noget nyt, når det kommer til indretningen? Væggene overses ofte, og det har typisk noget at gøre med, at folk forbinder det med dyrt, besværligt og unødvendigt at hænge noget på væggene. Men det kan faktisk både være hurtigt og nemt og slet ikke særlig dyrt. Desuden gør det en enorm forskel for hjemmet. Så hvis du har bare vægge, så kom nemt og hurtigt i gang med at gøre dem flotte at kigge på nu.

Billig kunst i din stil

Du behøver ikke at købe dyre malerier for at få pæn kunst på væggene. Du kan nemlig sagtens få pæne motiver ved at købe plakater. Der findes et utal af flotte plakater i mange forskellige stiler, og det er derfor muligt for dig at finde noget, der passer perfekt til din personlige stil, og du kan altså gøre dit hjemme endnu mere hjemligt.

Hvis du ikke ved præcis, hvad du gerne vil have på væggene, så er det en god idé at besøge plakatbutikker, for eksempel webshops for at finde inspiration. Du vil muligvis blive overrasket over, hvor stort og flot et udvalg, der er at finde. Mange tænker ofte, at plakater kan komme til at se lidt kiksede og billige ud, men flotte plakater i pæne rammer kan være helt lige så pæne at kigge på som malerier.

En nødvendig del af hjemmet

Mange tænker på møbler som seng, spisebord, stole og så videre, når de tænker på det nødvendige i deres hjem. Og det er selvfølgelig også sandt. Men i virkeligheden betyder dekoration og pynt enormt meget for, hvor godt man har det i sit hjem. Vi bliver glade af at kigge på flotte ting, så hvorfor ikke hænge flotte ting på væggene.

Tomme vægge giver desuden dårlig akustik, med irriterende rumklang, hvilket de fleste ikke forbinder med et hyggeligt hjem.