Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sightseeing fra luften storhitter: Folk er vilde med vandfly og champagne

Af Sine Bindslev
Nordic Seaplanes. Foto: PR
Nordic Seaplanes. Foto: PR

Bor du selv i København, kan du måske nikke genkendende til følelsen af, allerede at have set det hele, hvor du som turist, helt sikkert har set byen fra cyklen eller som gæst i kanalrundfartsfærgen.

Men de nummererede cykler og den lange sejlbåd kan godt gå hjem, for nu kan du opleve København fra oven, hvis du booker en tur i et vandfly fra Nordic Seaplanes.

Turen starter ved Toldboden i København, hvor dagens ansvarlige kaptajn fortæller om, hvordan det er at flyve et vandfly, da det på mange måder er meget anderledes og kræver mere af kaptajnen og piloten end at flyve et almindeligt fly.

Vandflyet sejler først forbi Den Lille Havfrue, inden det letter ude forbi Trekroner Fortet, hvor du fra luften vil du opleve Amalienborg‚ Den Sorte Diamant‚ Operaen og Christiania, inden flyet flyver videre nordpå henover Erimitageslottet og Lousiana samt en masse andre smukke seværdigheder.

Foto: Nordic Seaplanes.

“Det er en helt unik oplevelse at lette og lande på vandet. Turen er helt fantastisk, og når man kender byen, er det unikt at se den oppefra”, fortæller Rikke Sejthen, Administrationschef hos Nordic Seaplanes.

Danmark er det eneste land i Europa med vandfly, hvor du ellers skal til Maldiverne eller Canada for at lette fra vandet, hvilket gør den unikke sightseeingoplevelse yderst populære blandt turister og lokale.

Derfor har Nordic Seaplanes opgraderet deres sightseeingprogram med ekstra tider klokken 11.30 og 17.00.

Se mere om sightseeingprogrammet her.

Bobler og vandfly for det voksne publikum

Skal din flyvende sightseeing være lidt festligere, kan du peppe turen op med champagne, -vin -eller ginsmagning.

Nordic Seaplanes tilbyder nemlig ’flyvende smagninger’, som er et hit på lune og smukke sommeraftener.

Foto: Nordic Seaplanes.

Turen starter med et glas champagne, vin eller gin alt efter hvilken smagning du har valgt, hvorefter I tager turen for oven.

Herefter vil jeres champagne, -vin eller ginsmagning begynde i samarbejde med Otto Suenson Vinhandel eller Two Socks, hvor der også vil blive serveret en let tapasanretning.

“Der er ikke nogen, som går sultne eller tørstige hjem efter vores flyvende smagninger, og når først gæsterne har været en tur i luften, har de svært ved at komme ned igen,” fortæller Rikke Sejthen.

De flyvende smagninger er blevet revet væk, og derfor er der også her, udvidet med flere datoer.

Se mere og find ledige datoer for ’flyvende smagninger’ her.

Fra vands til lands hele året

Flyvende sightseeing og flyvende smagninger foregår fra juli til september, hvor lyset er klarest og smukkest over byen, men muligheden for at prøve at flyve i vandfly er tilgængelig hele året.

Nordic Seaplanes flyver dagligt mellem København og Århus, hvor du kan komme frem på blot 45 minutter til sommerpriser fra 697 kr. pr. billet

Hvad: Nordic Seaplanes flyvende sightseeing og smagninger
Hvor: Nordre Toldbod 29, 1259 Kbh K
Pris: 697 kr. per person for flyvende sightseeing. 1097 kr. pr. person for flyvende smagninger.

Læs mere og find afgange her.

Del artikel

Andre læser også